2777
2789
عنوان

نامزدم زد تو ذوقم دلمو شکست 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1452 بازدید | 65 پست
شادی هم حدی داره..مرد خوب باشه زن افسرده نمیشه

عزیزم شما یطور میگی حدی داره انگار از کارای من در شبانه روز خبر داری، من دارم صبح علی الطلوع قر میدم تا قبل خواب :/

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

این خیلی راهنمایی خوبی بود مرسی از شما گلم

خواهش میکنم عزیزم 

واسه کاری هم که اشتباه نبوده معذرت خواهی نکن 

من دیدم این کار خیلیا رو عصبی میکنه 

بعدشم هر مشکلی پیش اومد با حرف زدن حلش کنید اینجوری همه چی قشنگتره 

امیدوارم همیشه شاد باشید

اسی جان ناراحت نشی صرفا جهت اینکه سر عقل بیای میگم

با این فرمون بری جلو دهنت سرویسه

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر

عزیزم مقصر تویی 

وقتی ک تو باید قهر کنی اون قهر می‌کنه جای زن و مرد عوض شده تو رابطه شما

من همیشه ناراحت میشم همون لحظه میگم ک بعدن دلخور نشم و با این رفتار خیلی عزیزم براش 

ی مدت خاستم نگم ی مدت کوتاه دیدم اصن همش باید برم منت کشی و اون قهر کنه دوباره برگشتم ب ورژن قبلیم

اسی جان ناراحت نشی صرفا جهت اینکه سر عقل بیای میگمبا این فرمون بری جلو دهنت سرویسه

😅😂مرسی ازت گلم. منم واسه راهنماییم کنن تاپیک زدم اما یسریا تحقیر میکنن ادمو فوری برچسب منفی بهت میزنن