2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گرسنگی و خلق و خو تاثیر دارن بر هم

کمااینکه چیزی نفی کننده وجوب خوش خلقی نیست

ولی نه، نمیشه دستور داد که روزه نگرفتنشون بهتره. 

عید شما مبارک

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
بیشتر ببینید
گرسنگی و خلق و خو تاثیر دارن بر همکمااینکه چیزی نفی کننده وجوب خوش خلقی نیستولی نه، نمیشه دستور داد ...

تاثیر داره ولی خب باید کنترل کنن دستور ندادم فقط میگم از این به بقیه آزار برسوونی بهتره عید شما هم مبارک

عید که دوهفته پیش بودن ملت عرب زده ما میگفتن وای شهادته زشته اگرچه حرفشون دایورت بود ولی خب برای عید ...

عزیزم ما هم ایرانی هستیم هم شیعه 

پدرمان کوروشه پیامبر محمد

میشه برای روح‌پدر بزرگ و مادر بزرگم صلوات بفرستید ممنون

عید که دوهفته پیش بودن ملت عرب زده ما میگفتن وای شهادته زشته اگرچه حرفشون دایورت بود ولی خب برای عید ...

اول درست حرف بزنید

اگر بلد نیستید درست حرف بزنید، سکوت کنید

دوم؛ ما برای دینمون احترام قائلیم؛ دین ما اسلامه که بین عرب و عجم مشترکه. فرهنگ ما هم ایرانی-اسلامی هست. 

شما بگید عرب زده؛ این درک خودتونو می رسونه. 

من به اینکه نژاد پرست نیستم و مثل شما دید بسته ای ندارم، افتخار می کنم. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
بیشتر ببینید

عیده عیده دیگ فرقی نداره آدم باید خوشحال باشه تو هر عیدی

خب ولنتاین هم جشن میگیریم غرب زده ایم مگه؟

عاااااشق گربه هاااا🥺🤍اگه اومدی سایت عقده هاتو خالی کنی تاپیکام نیا و ریپ نزن..

در کل یه عده که تعدادشونم کم نیست فرهنگ ها وآیین های مقدس تاریخ کشورمون رو مورد توهین قرار میدن و چس ...

تاریخ ما ایرانیه

دین ما اسلامی

فرهنگ ما هم ایرانی-اسلامی

ما چیزی رو قربانی چیز دیگری نمی کنیم. 

گاهی یک مساله اولویت و نمود بیشتری داره. 

واقعا درکش سخت نیست. 

بیشتر ببینید
اول درست حرف بزنیداگر بلد نیستید درست حرف بزنید، سکوت کنیددوم؛ ما برای دینمون احترام قائلیم؛ دین ما ...

باشه بخودت افتخار کن به یه ورم بمن چه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣بهتره تفکرتو برای خودت نگه داری هم دینتو هم تفکرت