2777
2789

سوال:بخدا دیونه ضدم دو ماهه روزی نیست این بچه دارو نخوره هعی دارو میدم میگم با این خوبه میشه با اون خوب میشه تا حالا پیش نیومده بود انقد طولانی اصلا خوب تشده تو این دو ماه بهتر میشه باز سرفه باز آبریزش میبرم دکتر میگه حال عمومیش تو معاینه خوبه ولی سرفه میمنه و آبریزش اول بردم متخصص ددارو داد خوب نشد باز دوباره بردم بعد یه هفته باز دارو دیگه چرک خشک نداد ایندفعه باز خوب نشد بردم پیش فپق تخصص دفعه اپل باز دو روز رو ب بهبودی روز سوم باز مریض میشد الان ۲۷ بردم پیش دکتر ورک خشک کن داد و دارو داد آبریزشش که اصلا قطع نشده سرفه لشم یه روز خوبه دو روز بعد ولی خوب خوب نشده باز امروز یکسره آبریزش سرفه 😭😭بخدا گریم میکیره چیکار کنم من ؟ دارو هاش تازه امروز ورک خشک کنش تموم شد سرماخوردگی هم یه زرش مونده کتوتیفن هم خودم از امروز شروع کردم آزمایش عفونت هم بردم خداروشکر عفونت جزیی داشت دیکه کاری نمونده نکنم تو این ماه ۴ بار دکتر بردم شما بگین چ کنم تو رو خدا 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

آلرژیک شده حتما 

ببرشفوق تخصص آسم و آلرژی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بیشتر ببینید
یع ویروس اومده میگیره دیگع ول نمیکنهشاید اونو گرفته طفلکم

تا کی ول نمیکنه خب😭بچم گوشت تنش آب شد دو ماهه ها دماغش پوست پوست شد از بس دستمال کشیدم کاش من سرما بخورم به جاش

خب آلرژی به چی دقیقا عین سرماخوردگیه آبریزش و سرفه نمیدونی الان باز تو خواب داره سرفه میکنه میخام سر ...

سرماخوردگی های طولانی تبدیل به آلرژی میشن 

باید با متخصصش مشورت کنین 

احتمالا با داروهای ضد آلرژی خوب میشه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بیشتر ببینید
یعنی نخود بزارم بجوشه بدم بخوره آبشو گلم؟

نخود و بریز تو آب چند ساعت بخیسه آبشو دو ساعت ی بار عوض کن نفخش بگیره بعد یک دو یا دو قاشق هم برنج نیم دانه محلی با نخودت قاطی کن بزار خوب بجوشه نرم که شد و آبش لعاب انداخت د ر طول روز چند بار بده بخوره سرفه هاش خیلی زود تموم میشه خیلی مفیده 

سرماخوردگی های طولانی تبدیل به آلرژی میشن باید با متخصصش مشورت کنین احتمالا با داروهای ضد آلرژی خوب ...

جدی میگی؟ وای خدا نکنه آلرژی بگیره واقعا دیگه توان این یکیو ندارم تا ۱۵ هم دکترش نیست 

جدی میگی؟ وای خدا نکنه آلرژی بگیره واقعا دیگه توان این یکیو ندارم تا ۱۵ هم دکترش نیست

اره متاسفانه 

آلرژی خیلی مزخرفه 

ولی اگه با دارو کنترل نشه شدیدتر میشه

بیشتر ببینید
تا کی ول نمیکنه خب😭بچم گوشت تنش آب شد دو ماهه ها دماغش پوست پوست شد از بس دستمال کشیدم کاش من سرما ...

پسر جاریمم اینطوری شد

حتی یه تب گرفت که جواب ازمایشش عفونت خون رو نشون نمیداد

بچه دوساله تا دو هفته تب داشت

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ