چشم حتما دعات میکنم امیدوارم به این شب های عزیز ازدواجت جور بشه خوشبخترین آدم رو این کره خاکی بشی
توی نمازم حتما دعات میکنم
در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت
ممنون عزیزممن با اونی که دوست داشتم ازدواج کردم کردم و الان نامزدیم ولی مثل اینکه به صلاح نبوده و دا ...
چه شرایط سختیه
نگران نباش عزیزم حتما دعات میکنم
هرچی هرجور پیش رفت هیچوقت به خودت سخت نگیر فکر نکن که کل دنیا خلاصه میشه فقط توی همین چیزا
و اینکه ممکنه بهترین روزا همونایی باشه که هنوز نرسیده نه این چیزی که بهش فکر میکنیم.
در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت
چه شرایط سختیهنگران نباش عزیزم حتما دعات میکنم هرچی هرجور پیش رفت هیچوقت به خودت سخت نگیر فکر نکن که ...
درسته.
عزیزم برام دعا کن هر چی که به صلاحمه همون رقم بخوره، اگه صلاحه جدا بشم همین بشه و بجاش یه آدم درست بیاد تو زندگیم ، اگه صلاحه زندگی کنمم که همه چی درست بشه..
و لطفا برام دعا کن آخر زندگیمم به شهادت و عاقبت بخیری ختم بشه
درسته.عزیزم برام دعا کن هر چی که به صلاحمه همون رقم بخوره، اگه صلاحه جدا بشم همین بشه و بجاش یه آدم ...
چشم حتما دیشبم به یادت بودم موقع اذان صبح دعات کردم
امیدوارم هرچی صلاحته رقم بخوره دختر زیبا
چه سبکی دوس داری؟کتاب هایی من میخونم یکم خیلی سلیقه ایه