2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما چند روز پیش رفتیم هم آدمای بدرد نخوری داره هم کثیفه. هم خونه هاش آشغاله و بشدت گرون. فکر کن خونه ...

من خیلی سال پیش قشم رفتم اوکی بود 

اره منم تو سایتا دیدم امسال خیلی گرون کردن خونه ها اشغالی و گرون بود 

این جور سفر هارو باید هتل برید یا بوم کردی شیک 

پس کیش بهتره با این اوضاع 😁

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
در این حد گرم شده؟ کی خنک میشه ؟

خنک ؟! انشاالله آبان 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید
ما چند روز پیش رفتیم هم آدمای بدرد نخوری داره هم کثیفه. هم خونه هاش آشغاله و بشدت گرون. فکر کن خونه ...

😂😂😂 نه دیگه بومیهاش آدمای خوبین  ولی کاسبهاش معمولا از شهرهای دیگه اومدن.چون دم عیده قیمتا رو میبرن بالا و همچنین اجاره خونه ها رو 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
دزفول علی کله😉

تمیزه ؟!

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید
من خیلی سال پیش قشم رفتم اوکی بود اره منم تو سایتا دیدم امسال خیلی گرون کردن خونه ها اشغالی و گرون ب ...

کیش اجاره منزل شبی ۵ تومن و قیمتها به شدت گرون ترکیه بری بصرفه تره

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.