2777
2789

عزیزم من افتۻاح  موخوره دارم بنظرت کدام تاثییر داره

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

بیشتر ببینید

کدوم روش ریزش کمتری داره؟

موهای کراتین شده رو میشه بلوند کرد؟

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه موهای خشک و کم آبی دارید پیشنهاد میکنم پروتئین یا بوتاکس انجام بدید و بعد موخوره گیری کنید

ممنون بنظرت کارتین کاری دارمد هویی دار

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

بیشتر ببینید
کدوم روش ریزش کمتری داره؟ موهای کراتین شده رو میشه بلوند کرد؟

هیچکدوم ریزش نداره مگر اینکه از مواد فیک استفاده بشه 

یا مراقبت های بعدش صحیح نباشه وگرنه ریزش نداره

بهتره قبلش موهاتون رو رنگ کنید یه درجه هم تیره تر باید رنگ بشه چون توی اتو کشی رنگ باز میشه ولی بعدش هم میتونید رنگ کنید بعد از دو هفته

کراتین باعث ریزش میشه

نه عزیزم متاسفانه بعضی از همکارا برای سود بیشتر به شما پیشنهاد خرید شامپو و ماسک های فری سولفات از خودشون میکنن که این نوع شامپوها به دلیل عدم تمیز نکردن کف سر باعت تجمع چربی میشه و باعث ریزش میشه چون اکسیژن به کف سر نمیرسه بعد از کراتین باید از شامپو معمولی استفاده بشه و فقط در هفته یکبار فری سولفات 

ممنون بنظرت کارتین کاری دارمد هویی دار

از نظر درآمد زود به درآمد میرسی ولی باید قبلش برای شروع بتونی اتو سشوار و مواد خوب بخری که حدود بیس تومن در میاد 

نه عزیزم متاسفانه بعضی از همکارا برای سود بیشتر به شما پیشنهاد خرید شامپو و ماسک های فری سولفات از خ ...

اها ممنون از اطلاعاتت عزیزم

ازکسی‌که‌توسختی ها  ریشه‌هاتوبه‌امیدگره میزنه‌مواظبت‌کن🤍🌱

از نظر درآمد زود به درآمد میرسی ولی باید قبلش برای شروع بتونی اتو سشوار و مواد خوب بخری که حدود بیس ...

عزیزم    میگم   اموزش کاشت مژه چنده‌

بیشتر ببینید