2777
2789
عنوان

مجردها یه لحظه بیاید به همفکری نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 112 پست
منم خیلی خوب نمیشناسمشخودمم حس خوبی ندارمکاش نمیگفتم ازت خوشم میاددیگه مهم نیست🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️زشت بو ...

جای تو بودم بلاکش میکردم بنظرم کش دار نشه صحبتا بهتره

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حس بدی نگرفتم

بدبخت رک بهت گفت سینگلم که خودمم تو زندگیم نیستم .. خب دیگه چجوری میگفت بهت با کسی نیست؟ تازه پیگیر هم شده چرا انفالو کردی یعنی براش عجیب بود که چی شده و ماجرا چیه و چیزی که شک کرده درسته یا نه که شما هم تایید کردی ازه ازش خوشت میاد.

من که اصلا حس بدی نگرفتم

میدونی حسم میگه با همه دخترای پیجش همینطوری چت میکنه ولی نمیخواد با کسی جدی باشه فقط سرگرمی

چقدر پسرا پیچیده ان😪

سگم دیگه اگه جوابشو با مهربونی بدم

شما شاهد باشید همگی

کاربری دست دو نفره. 

بهش گفتی حس خوبی ندارم برای فالوئینگ های دخترت یا مستقیم گفتی خوشم میاد عذر میخام بااین دوجمله گندزدی

اونم بدش نمیاد ک تو دوسش داری وراحت باهات تورابطه میوفته ولی نکته این جاست اگر غیرمستقیم شروع میکردی می‌تونستی بفهمی میلی ک‌ بهت داره واقعیه یا نه کم کم البته