2777
2789
عنوان

با این شوهر چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 35 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خوب مثلا ی خونه اجاره کنید ی عروسی سبک بگیرین اینجوری میفهمه از اول تا اخر فقط تو براش میمونی

همین کارو هم نمیکنه

اصلا اینقدر درگیر خونوادشه برا من قدمی برنمیداره

بعدشم وضع مالیشون عالیه میتونن خونه بگیرن اما اهمیت نمیدن

خیلی گفتم ولی نمیتونه رو حرف مامانش حرف بزنه

چرا نمیتونه؟ مادرشه .یعنی با مادر خودشم رو درواسی داره؟ شما قراره یه عمر باهاش زندگی کنی اگه از الان همیشه نظر مادر ایشون ارجح باشه تو زندگی،پس دقیقا نقش شما چیه؟حق شما چی میشه؟

خوب با مادرت برو تا چشاش دراد

ای بابا عزیزدلم مامانمم بد تر از همهه حاضر نیست پاشو بیرون از در خونه بذاره.واقعا خستم.از همه اطرافیانم خستم.کاش زندگیم تموم میشد

چرا نمیتونه؟ مادرشه .یعنی با مادر خودشم رو درواسی داره؟ شما قراره یه عمر باهاش زندگی کنی اگه از الان ...

خب میدونی چیه

خودش انقدر عاشق خانوادشه که ترجیحش اینه با اونا باشه

حقیقت اینه

وگرنه اگه خودش دوست داشت با من باشه که واسش کاری نداشت

اصلا بدون خونواده بودن بلد نیست

خونوادش از اونایین که محبت شدید میکنن نمیذارن بند اتصالش قطع بشه.با منم همینجورنا.کلا خیلی پیله ان.

همین کارو هم نمیکنهاصلا اینقدر درگیر خونوادشه برا من قدمی برنمیدارهبعدشم وضع مالیشون عالیه میتونن خو ...

خوب اهرش که چی نمیشا بابات باهاش مردونه حرف بزنه بگه تکلیف بچه من چیه نمیشه شوهر داشته باشه ولی شوهر نداشتا باشه 

باشگاه کتابخونه جاهای عمومی چیبگند خراب به درک با دوست برو

باشه

مرسی❤️ولی من به عشق همین مسافرت و بیرون رفتن و خلوت دوتایی ازدواج کردم

قبلا کارای تنهایی خیلی بهم حال میداد حالا دیگه مثل زهر شده برام دوست داشتم حرفم واسه اون ارزش داشت.به نظرت جدا شم

خوب اهرش که چی نمیشا بابات باهاش مردونه حرف بزنه بگه تکلیف بچه من چیه نمیشه شوهر داشته باشه ولی شوهر ...

کسی رو ندارم باهاش حرف بزنه و پشتم دربیاد🥲کاش یکی بود

باشهمرسی❤️ولی من به عشق همین مسافرت و بیرون رفتن و خلوت دوتایی ازدواج کردمقبلا کارای تنهایی خیلی بهم ...

من از جدا شدن بدم میاد 

چون معلوم نیست بعدی پای گردش باشه ولی خصلت‌های خوب قبلی رو نداشته باشد پس چی 

نمی دونم 

به نظرت خصلت خوب داشت که زنش شدی 

اونها رو یادآوری کن

کسی رو ندارم باهاش حرف بزنه و پشتم دربیاد🥲کاش یکی بود

یعنی مامان بابات حرف نمیزنن داداش چی ؟؟

من ی دوست داشتم دوراز جون تو بابا نداشت بعد خانواده شوهرش گفتن باید برن ماه عسل ما پول خرج نمیکنیم عروسی بگیرن بعد ی داداش داشت گفت اشکال نداره من براش عروسی میگیرم هرچی کادو افتاد واسه خودم از بس انسان خوبی بود گفت ۱۰۰میلیون هزینه عروسیم کرد تا حسرت لباس عروس تو دلم نمونه ولی براش ۱۵۰میلیون افتاد گفت ۱۵۰میلیون هم ۱۳۰خودش برد بقیه اش داد به خودم حرف ۶سال پیشه

خب میدونی چیهخودش انقدر عاشق خانوادشه که ترجیحش اینه با اونا باشهحقیقت اینهوگرنه اگه خودش دوست داشت ...

سعی کنین صبورانه بهش یاد بدین رفتار درست رو، اگه یه دفعه مجبورش کنین شاید بیشتر موضع بگیره و طرف خانوادشو بگیره ولی اگه با محبت و مهربونی و نرمش بیارینش سمت خودتون خیلی موثرتره .وقتی واقعا دلبسته شما بشه مهربونی و محبت زیاد ببینه، دلبستگی به اونا کمتر میشه به مرور 

و یه حالت تعادل پیدا میکنه وابستگی که الان داره به خانوادش زندگی شما رو صد درصد تحت تاثیر بیشتری میزاره تو آینده