2777
2789
عنوان

کسایی که تو کنکور موفق شدین یک سال ب ای درس خوندن برای کنکور کمه ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 39 پست
نه این چه حرفی هست آخه تو این یکسال با برنامه ریزی درست و خوب میتونی نتیجه ی خوب بگیری به حرف دیگران ...

مرسی عزیزم

چه رشته ای بودین ؟ از تابستون سال دوازدهمتون شروع کردین ؟

موفق باشی عزیزم

ممنونم

همچنین💞

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بلهعلوم ازمایشگاهی

عه چه خوب  موفق باشین 

میشه بگین چجور میخوندین درسای تخصصی رو و تست زنیتون چجور بوده چون تقریبا هیچی نمیدونم که باید چجور تست بزنم چجور مرور کنم و اینا...

مرسی عزیزمچه رشته ای بودین ؟ از تابستون سال دوازدهمتون شروع کردین ؟

تجربی 

من از همون دهم میخوندم ولی به صورت جدی از تابستونی که میخواستم برم دوازدهم شروع کردم به خوندن

"👩🏻‍⚕️📚☕"

تجربی من از همون دهم میخوندم ولی به صورت جدی از تابستونی که میخواستم برم دوازدهم شروع کردم به خوندن

میتونم بپرسم الان چی قبول شدید 

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
بیشتر ببینید
تجربی من از همون دهم میخوندم ولی به صورت جدی از تابستونی که میخواستم برم دوازدهم شروع کردم به خوندن

چه خوب بعد میشه بگین روش خوندن و تست زنیتون چجور بوده درسای تخصصی رو چجور میخوندین 

ازمون های قلمچی یا ... شرکت کردین ؟ 

اگه میشه و دوست دارین بگین چه رشته ای قبول شدین 

عه چه خوب موفق باشین میشه بگین چجور میخوندین درسای تخصصی رو و تست زنیتون چجور بوده چون تقریبا هیچی ...

دروس تخصصی اول خود کتاب رو میخوندم اگه تمرین داشت حل میکردم

بعد چند تا سوال تشریحی حل میکردم که بفهمم کیفیت مطالعم چطور بوده

بعدش تست میزدم تست هارو طبقه بندی میکردم با رنگ 

مثلا تست هایب که غلط زدم

تست هایی که بلد نبودم

اینارو موقع مرور دوباره میزدم

روزی که مطالعه میکردم و تست میزدم فرداش دوباره تست های غلط زده همون درس رو میزدم به عنوان مرور

تست پوششی و زمان دار هفته آخر هر ماه کار میکردم

برای ریاضی و فیزیک فقط ۱ چهارم وقتم رو میزاشتم برای مطالعه همش تست زنی بود

برای زیست یک دوم وقتم رو مطالعه میکردم و حین مطالعه کلمات کلیدی رو تو ی برگه مینوشتم موقعی که مطالعم تموم میشد از روی کلمات کلیدی دوباره برای خودم چیزایی که خوندم رو میگفتم

برای شیمی هم برای مسائل فقط تست برای حفظیات دو سوم وقتم رو میزاشتم برای مطالعه

آزمون خیلی حل کردم هر هفته ۲ تا آزمون میدادم

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید
پزشکی

مبشه یکم راهنمایی کنید 

من دهمم رشتم تجربیه 

اینکه روزای مدرسه و روزای تعطیل چند ساعت درس میخوندید معمولا 

نوع مدرستون چی بود

و حالا نکات دیگه

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
بیشتر ببینید
چه خوب بعد میشه بگین روش خوندن و تست زنیتون چجور بوده درسای تخصصی رو چجور میخوندین ازمون های قلمچی ی ...

من برای دروس تخصصی اون مطلب رو میخوندم یا از درسنامه یا ویدئو یا فقط متن کتاب اگه ویدئو میدیدم بعدش که ویدئوم تموم می شد یه دور اون گفتار رو برای خودم بازیابی میکردم ومیگفتم که چی یاد گرفتم  و چند تا تست آموزشی میزدم اگه فقط کتاب میخوندم اول یه دور کلی وبعد جزئی متن کتاب وشکل هارومورد بررسی قرار میدادم بعد سراغ منبع ۱ می‌رفتم وفرد تست هاشو میزدم وپاسخنامه روچک نمیکردم وبرمیگشتم برای رفع اشکال به کتاب واگه واقعا جوابو پیدا نمیکردم  اونوقت پاسخنامه رومیخوندم
روز دوم تست های فرد رو تموم میکردم واگه وقت شد میرفتمسراغ زوج ها هروقت نصف تستای مبحث رو میزدم  مبحث بعدی رو اموزشش رو شروع میکردم

من آزمون ماز و قلم چی رو میدادم تو دوران جمع بندی هم آزمون جامع خیلی انجام دادم

پزشکی قبول شدم

"👩🏻‍⚕️📚☕"

مبشه یکم راهنمایی کنید من دهمم رشتم تجربیه اینکه روزای مدرسه و روزای تعطیل چند ساعت درس میخوندید معم ...

روزای مدرسه وقتی پایه بودم ۵ ساعت وقتی دوازدهم بودم به ۷ ساعت هم رسید روزای تعطیل ۸ تا ۱۳ ساعت

سمپاد درس خوندم

عزیزم اگه سوال دیگه ای داشتی بپرس

"👩🏻‍⚕️📚☕"

دروس تخصصی اول خود کتاب رو میخوندم اگه تمرین داشت حل میکردمبعد چند تا سوال تشریحی حل میکردم که بفهمم ...

مرسی از اینکه وقت گذاشتین و تایپ کردین ممنون

فقط یک سوال دیگه شما ویدیو های اموزشی هم نگاه میکردین ؟ 

مرسی از وقتی که گذاشتین و تایپ کردین

میشه اگه وقتش رو دارین مطالعه ی شیمی و فیزیک و ریاضی و زمین رو هم بگین ؟ 

من ریاضیم اصلا خوب نیست و نمیدونم چکار کنم با خودم گفتم برای کنکور بخش ریاضی رو فقط قسمتای مستقل رو بخونم مثل امار و احتمال یا شمارش ها چون بقیشون خیلی زمان بره و همم اینکه نمیدونم باید چجوریا بخونمش 

برای زیست و فیزیک و شیمی هم اساتید خوبی توی اینترنت هستن ولی میترسم خیلی وقتمو بگیرن و فرصت تست زنیم کم باشه نظر شما چیه ؟ 

و اینکه شما اول پایه ها رو خوندین بعد رفتین سراغ دوازدهم یا ترکیبی میخوندین ؟ اگه ترکیبی میخوندین چجوری بوده ؟

ببخشین خیلی سوال پ سیدم 😁

دروس تخصصی اول خود کتاب رو میخوندم اگه تمرین داشت حل میکردمبعد چند تا سوال تشریحی حل میکردم که بفهمم ...

یه سوال دیگه هم دارم شما اول پایه ها رو خوندین یعتی دهم و یازدهم یا ترکیبی پیخوندین ؟ بعد این ترکیبی خوندن رو میشه توضیح بدین