2777
2789
عنوان

بماند به یادگار از شبی که گذشت

| مشاهده متن کامل بحث + 2016 بازدید | 68 پست
شوهرت هم متوجه این رفتار خانواده اش شد؟

بله اون خودشو میزنه بی خیالی

ی صلوات مهمونم کنید خدا بهم ی دختر سالم وزیبا بده.(اللهم صل علی محمد وآل محمد)........تویی که برای من صلوات فرستادی الهی که عاقبت بخیر بشی🥰.مامان هانا خانم هستم

ای کاش اینطوری بود که میگی

حالا خانواده شوهرم می آمدن ولی آنقدر بی شعور بودن که تو خونه خودم به خودم محل نمی زاشتن و حرف بارم می کردن 

هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها؛ خم شو و به خاک بیفت ؛" این نسخه‌ای است که خداوند برای پیامبرش پیچیده است : ما قطعا می‌دانیم و اطلاع داریم، دلت می‌گیرد، به خاطر حرف‌هایی که می‌زنند. سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن  سوره حجر۹۸ "

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهش گفتی چقدر ناراحت شدی؟ متوجه نگاه کردن تو از پنجره شد؟

هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها؛ خم شو و به خاک بیفت ؛" این نسخه‌ای است که خداوند برای پیامبرش پیچیده است : ما قطعا می‌دانیم و اطلاع داریم، دلت می‌گیرد، به خاطر حرف‌هایی که می‌زنند. سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن  سوره حجر۹۸ "

بیشتر ببینید
من چندسال بود که خانواده م بخاطر ازدواجم ترکم کرده بودنیعنی هیچوقت تو هیچکدوم از مراسماشون دعوتم نمی ...

اینکه همه دست به یکی کنن بزارنت کنار خیلی سخته

فقط باید تو موقعیتش قرار گرفته باشی تا درک کنی

ی صلوات مهمونم کنید خدا بهم ی دختر سالم وزیبا بده.(اللهم صل علی محمد وآل محمد)........تویی که برای من صلوات فرستادی الهی که عاقبت بخیر بشی🥰.مامان هانا خانم هستم

منم با جاریم مشکل دارم قطع رابطه ایم دوماه پیش برا دخترش سیسمونی برد همه رو دعوت کرد به جز من ولی اصلا برام مهم نبوده و نیست 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
بهش گفتی چقدر ناراحت شدی؟ متوجه نگاه کردن تو از پنجره شد؟

آره میدونه سکوت میکنه

اینکه همه دست به یکی کنن بزارنت کنار خیلی سختهفقط باید تو موقعیتش قرار گرفته باشی تا درک کنی

حالتو میفهمم

از این ناراحتم که توی ماجرای چند ماه پیش من واقعا بی تقصیر بودم اما همه طرف زن داداشم گرفتن فقط بخاطر اینکه اون بارداره

آره میدونه سکوت میکنه

از همین جا استارتش بزن که هر بار با شوهرت صحبت کنی که از این شهر برید یه شهر دیگه 

بیشتر ببینید
خب شما قطع رابطه این ؟کلا رفت و آمد ندارین ؟

دوتا از جاریام که سر مشکل با شوهرم کلا قطع رابطه ایم اون ۲تا جاری دیگه هم به پیروی از اونها به من محل نمیدن 

خواهرشوهرام هم تاپیک قبل گفتم بعد فوت پدرشوهرم دیگه راهم ندادن

دوتا از جاریام که سر مشکل با شوهرم کلا قطع رابطه ایم اون ۲تا جاری دیگه هم به پیروی از اونها به من مح ...

خب وقتی قطع رابطه ای چرا انتظار داری دعوت بشی خونشون ؟

دوتا از جاریام که سر مشکل با شوهرم کلا قطع رابطه ایم اون ۲تا جاری دیگه هم به پیروی از اونها به من مح ...

اون دوتا جاریت خودشون عقل و شعور ندارن که به حرف این و اون گوش ندن واقعا نامردن،همشونو بنداز دور بره 

خب وقتی قطع رابطه ای چرا انتظار داری دعوت بشی خونشون ؟

نه ازشون انتظار ندارم

فقط خیلی دلم گرفته بود اومدم اینجا درد ودل

چه دعای خوبی😔از غروب بعض ولم نمیکنه یعنی خدا برام اون روز رو میاره که بود و نبودشون برام فرق نکنه؟

اسی اگه شوهرت آدمیه که پشتت هست بیخیال همشون شو

‌به‌کجا‌میشود‌از‌معرکه‌عشق‌گریخت...❤❤