2777
2789

منم همینطورم

اتفاقا خیلی خوبه بعدا پیر تر بشی متوجه این قضیه میشی

خودم اکثرا میگن انگار ۱۵ سالته

اینش که مثل بچه بات رفتار میکنن بده🤣

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همینطورماتفاقا خیلی خوبه بعدا پیر تر بشی متوجه این قضیه میشیخودم اکثرا میگن انگار ۱۵ سالتهاینش ک ...

حتی یه پسربچه ۱۰ ساله

بعش گفتن این خانم دکتره

گفت هه نع این ؟! 

وا میخوای چون بی‌بی فیسی بمیری کجاش بده ۴۰ سالت بشه ۳۰ یا کمتر نشون میدی ...الان اگه خیلی اذیتی موها ...

خسته شدم‌انقد بهم میهندن که هع تو‌دکتری؟! 

تو باید بری مدرسه فعلا

حتی یه پسربچه ۱۰ سالهبعش گفتن این خانم دکترهگفت هه نع این ؟!

🤣🤣🤣🤣

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

حتی یه پسربچه ۱۰ سالهبعش گفتن این خانم دکترهگفت هه نع این ؟!

من ۲۰ سالمه یه دختر کلاس نهم فکر می‌کرد ازش کوچکترم 😂

اهمیت نده باوا

میگذره بعدا عشق میکنی همه پیر میشن تو تازههههه جوون میشی

کوردم و #گلونی نماد کوردواریم است

وا میخوای چون بی‌بی فیسی بمیری کجاش بده ۴۰ سالت بشه ۳۰ یا کمتر نشون میدی ...الان اگه خیلی اذیتی موها ...

شما خودت نیستی نمیدونی،قدر مو های سرم حرص خوردم،نمیدونی چه حسی داره وقتی ۲۹ سالت باشه ،وقتی میخوان صدات کنن ،انگار دارن یه پسر بچه رو صدا میکنن