2777
2789
عنوان

بچه همینجوری میشه یا مشکل از منه

186 بازدید | 20 پست

دیگه کم اوردم  امروز انقد حرف زدم خودمو فحش دادم مغزم داره از جاش کنده میشه من لیاقت مادری نداشتم و ندارم پسرم فوق العادع بیقراری میکنه  تو خونه نشستم نشد بازی کردم نشد دیگه شوهرم گفت بریم بیرون بردمش بیرون نشد نمیدونم چرا اینجوری میکنه این بچه پامونو از خونه میزاریم بیرون اعتصاب غذا و شیر میکنه تا برگردیم برمیگردیم خونه نق میزنه همه میگن دلتنگه ببرینش جایی بخدا بریدم دیگه الان ساعت ۳. ساعت ۷ صب دیروز بیدار شده کلا ۲ ساعت فکنم خوابیده  نمیدونم شانس گوه منه سر هرچیزی باید حرصو جوش بخورم نمیدونم واقعا ذیگه بریدم هرکی میبینتم میگه چقد افتاده شدی ۲۲ سالمه شبیه ۴۰ ساله ها شدم  دکتر بهترین دکتر میبرم ویتامین شیر دارو همه چی بهترینشو خواستم براش کاش از اول ول میکردم ب امون خدا بزرگ میشد 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سوره یس بخون

فقط تروخدا فامیل گفتن برو دعا..نویس نریاااااا توکل کن ب خدا اصلا اینجور جاها نرو 

من بچگیگ بچه اینجوری بوده بردنم پیش اینجور ادم‌ها توی زندگی شخصیم الان رکت و خوشی رفته😭

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

سوره یس بخونفقط تروخدا فامیل گفتن برو دعا..نویس نریاااااا توکل کن ب خدا اصلا اینجور جاها نرو من بچگی ...

برکت و خوشی همش افردم و مرتب مشکلات دارم

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

۱۶ ماهشه

عزیزم از بچه ۱۶ ماهه چه انتظاری داری دیگه بعضی از بچه ها بد قلقی میکنن باید صبرتو زیاد کنی باش کنار بیای ببین چطوری راحتتره تو خونه یا بیرون هرشب با آب گرم حموم بده راحت میخوابه

ران پا کشاله ران یا قسمت تناسلیش انگل نزده؟ یا سرخ و ملتهب نشده بخاطر پوشک؟ 

عزیزم 

بچه الکی گریه نمی کنه یه آشنایی داریم ۵۰ سال پیش بچه اش تا ۱/۵سالگی دایم گریه می کرده بعدا فهمیدند دور از جون بچه شما دور از جون همه بچه ها لگن دخترشون در رفته بوده از لحظه زایمان 

یعنی پیش چندتا متخصص ببر حتما 

ایشاا... که هیچ موضوع خاصی نباشه

شاید کولیک داره

شاید پاش می سوزه زیر مای بی بی

شاید لثه اش می خاره

ببین چی دوست داره حتی تکراری بهش بده سیر بشه 

پسر من شده چکار کنم ؟

اگر انگل ببرش دکتر

اما اگر ملتهب شده داروخانه برو بگو مناسب به سن‌ واسش پماد بدن خیلی گناه داره اگر ملتهب شده و سرخ شده پاش توی گرما مخصوصا ک الان تابستونیم تروخدا زود برو واسش پماد بگیر 🙏🙏❤❤❤❤