2777
2789
عنوان

رویای بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1944 بازدید | 166 پست

یکی از فامیلای ما ۱۴ سال ازدواج کرده بچه نداشتند دیگه خدا بهشون دوقلو داد الان ماه ۸ بارداریه

انگار داخل رحمش یه پرده بوده که با سونو هم مشخص نمیشده رفته پیش یه متخصص خیلی خوب گفته داخل رحمت یه پرده نازک که بچه هات نمیموندن . عمل کرد دوقلو باردار شده 

الان که علم خیلی پیشرفت کرده ایشالله خدا بهتون دوقلو بده به زودی

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  
چشم حتما چله برمیدارم

من هم هرشب زیارت عاشورا صوتی گوش میدم هم حدیث کسا خیلی وقته  باصوت استادفرهمند عالیه.. یعنی اوایل برای حاجت روایی میخوندم الان میگم چجوری زندگی میکردم من بدون اینا انقدر دلم اروم میگیره... قبلا مدام فکرای خودکشی بسرم میزد باکوچکترین مشکل یاامام حسین دیر پیداکردم زیارت عاشورارو وگرنه درگیر تشنج نمیشدم 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

آی یو آی کن عزیزم هزینه کمتری داره اون روزی هم که آی یو آی کردی فقط بخواب و دراز بکش بزار بگیره و انشاالله باردار بشی من با بار اول باردار شدم الان بچم دو ماهشه.موقع تزریق حسابی بیخیال باش و اون روز رو کلا دراز بکش به پهلویی که تخمک داره.مطمعنم که سال دیگه حتما نی نی داری شیر دادنی برات دعا میکنم عزیزم.

من پلیپ داشتم برداشتم عمل کردم ذخیره تخمدان پایین و اندومتدیور خفیف در لگن

منم پلیپ داشتم قبلا برداشتم کیست تخمدان تنبلی پریودی نامنظم تو تلتکست شبکه دو پیاز درمانی رو دیدم امتحان کردم به عنوان آخرین راه گرفت انشالله واسه شما هم جواب بده به همسرت گرمی بده از برنج و ماست کمتر استفاده کنه ورزش کنه تا اسپرماش تقویت شه هر روز صبح ناشتا 21 دونه مویز بخوره خیلی موثره

انشالله سال بعد همین موقع نینی تا صبح نزاره بخوابین

من هم ندارم 

IVF  هم کردم نشد

امروز رفته بودیم خونه خواهر شوهرم .به من و شوهرم عیدی داد .

فکر کنم چون هرسال به بچه هاشون عیدی میدیم . دیدن ما بچه دارنشدیم به خودمون میدن که جبران کنن .

تو راه برگشت اشکم می ریختم .

واقعا حالم بد شده بود

آی یو آی کن عزیزم هزینه کمتری داره اون روزی هم که آی یو آی کردی فقط بخواب و دراز بکش بزار بگیره و ان ...

خدا بچتونو واستون حفظ کنه

میشه برای منم دعا کنین چند ساله منتظرم💔

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
بیشتر ببینید

زیاد گفتم تو سایت

من از نماز استغاثه حضرت زهرا حاجت گرفتم

هروقت که دلم پر میشد شد بخاطر بچه نداشتن این‌نمازو میخوندم آب رو آتیش بود سبک میشدم

یه شب خواب دیدم یه آقای نورانی روی یه تخت نشسته توی یه صحن

بهم گفت حضرت زهرا حاجتتو داد و من توی خواب سجده شکر کردم

بعد از اون خواب طی ۹ ماه من هم زیارت امام رضا و هم زیارت کربلا نصیبم شد و بعد از دوماه که از کربلا برگشتم آزمایشم مثبت شد

بچه اولم یکساله بود که فهمیدم دوماهه باردارم

الهی شکرت بهترین زمان بودن هر دو شون 

امیدوارم برای شماهم به همین زودی ها اتفاق بیوفته

کارایی که من کردم

قند های غیر طبیعی مثل شکر و شیرینی جات و نوشابه رو حذف کردم حتی با چای قند نمیخوردم و فقط غذاهای مفید میخوردم مثل حلیم و آبگوشت.از روز ۴ پریود معجون دوسین میخوردم تا ۱۴ در کنار داروهای محرک تخمک گذاری

شوهرم نخود آب زیاد میخورد.حلیم برای صبحانه خیلی مفیده 

گندم و گوشت هم گرم و هم مقوی هستن 

من تنبلی ندارم ولی پیاز درمانی چجوریه بعد از چند سال نازایی بار دار شدید؟

عزیزم هیچ‌وقت نگو نازایی نازایی یعنی اصلا توانایی بارداری وجود نداشته باشه که قطعا شما هیچ مشکلی نداری ،یک مدت از فکر بچه بیا بیرون اکثر مواقع زمانی که فکر میکنی به تهش رسیدی نورامیدی به دلت میتابه ،احسنت که خدا رو فراموش نکردی اذکار و دعا مسبب آرامش هست و ان شالله به شهل و آسونی باردار میشی ،دلم روشنه هروقت به کسی گفتم باردار میشی باردار شده ان شالله شما هم باردار میشی شاید از این به قبل اگر فرزندی به وجود میومد خدایی ناکرده ناسالم ،ناصالح و خلاصه مشکلی براش رقم میخورد ولی ان شالله به زودی زود فرزندی زیبا ،سالم و صالح نصیبت میشه هیچ وقت به فکر رویا به بچه دارشدن فکر نکن چند مدت دیگه که بچه دنیا اومد میگی من چرا این فکر ها رو میکردم و به این روزهات میخندی ،روزانه صوت قرآن گوش بده آرامش بده بهت و ذهنت رو هم مشغول کن با یک کار مثلا کارهای هنری و....