2777
2789
عنوان

رویای بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2054 بازدید | 168 پست

منم سال ۸۷ ازدواج کردم ولی بچه دار نشدم تا اینکه رفتیم سراغ بهزیستی و از این طریق مادر شدم.الان دخترم نزدیک چهار سالشه. وقتی چهار ماهه بود اومد خونمون.

اگه دوس داری به این راه هم میتونی فکر کنی

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

فقط میدونم اون زمانی که خدا به آدم بچه میده بهترین زمانه...

اگر تاحالا نداده یعنی زمانش نرسیده 

و اگر هم نده بهترین تقدیر بوده ...

شما هم ک هم دکتر رفتی هم پیگیری کردی و تلاش کرد دیگه فقط منتظر باش خدا بخوادد

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تنبلی ندارم ولی پیاز درمانی چجوریه بعد از چند سال نازایی بار دار شدید؟

بعد از پاک شدن از پریودی یه پیاز زرد کوچیک رو پوست کندم 4 قاچ کردم انداختم تو قوری روش آب جوش ریختم گذاشتم رو سماور بعد ده دیقه یه لیوان خوردم تا 7 روز اینکارو کردم

ازم ترشحات زرد و کشدار دفع شد تا رحمم پاک شد و باردارشدن بعد 3 سال درمان

چرا مگه مشکلتون چی بود ؟

شوهرم اسپرم‌هاش به شدت ضعیف بود خودم هم تنبلی تخمدان داشتم.البته یه بار با آی وی اف باردار شدم ولی دوقلوهامو پایان شش ماهگی بارداری از دست دادم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
بعد از پاک شدن از پریودی یه پیاز زرد کوچیک رو پوست کندم 4 قاچ کردم انداختم تو قوری روش آب جوش ریختم ...

عریزم مبارکت باشه ایشالله سالم باشه بچت گلی 

اینکارم میکنم پناه بر خدا 

اگه از نظر مالی مشکل نداری صبور باشه و پیگیر خدا ان شالله برات به خیر بخواد ...

خواهرشوهرم ی سقط ۲۶ هفته ی حاملگی خارج رحم ، ی انتقال ناموفق به رحم جایگزین داشت ... 

بعد فهمید نارسایی دهانه رحم داره با سرکلاژ شکمی و استراحت مطلق بعد ۸ سال خدا بهش بخشید ... 

وای چقدر سخت عزیزم من شوهرم مشکل اسپرم نداره

خدا بزرگه غصه نخور.بچه داری واقعا کار سختیه 

اگه از نظر مالی مشکل نداری صبور باشه و پیگیر خدا ان شالله برات به خیر بخواد ...خواهرشوهرم ی سقط ۲۶ ه ...

فعلا ک پیگیرم عزیزم تا ببینم خدا چی بخاد چی کشیده خواهر شوهر بیچارت