2777
2789
عنوان

رویای بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2003 بازدید | 166 پست
چله عاشورا حق شناس چ فرقی با چله زیارت عاشورا داره ؟چن سال نازایی داشتید و مشکلتون چی بود

۴ سال ، شوهرم مشکل داشت چله عاشورا ی آیت الله حق شناس نماز و زیارت عاشورا با صد لعن و سلامه الان دقیق یادم نیست چطور بود ولی فرق داره  برای من مثل معجزه بود ان شاءالله خدا بهت صالح و سالمش را بده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اخه منم همونجا نیم ساعت دراز کشیدم کار سنگینم اصلا نکردم در حدی ک به خانوادمم میگفتم بیاین خونم تمیز ...

شما کدوم شهری ؟ من قزوینم 

ژاله مهربان یه ماما هست معروفه تو قزوین داروها و اون بهم میداد ولی چون تخصص نداره فقط تزریق رو فرستاد پیش کس دیگه ولی کار اصلی رو ژاله مهربان کرد برام.

تزریق هم دکتر فیروزه ملکی انجام داد.

گلم من لاغرم مغزیجات خوردم گرمیجات خوردم جوراب میپوشم برای گرم کردن رحم همه کار کردم عمل کردم نشد آی ...

زیزم هرچی خیر و صلاحته انشالله همون برات بشه و خدا بهترین ها رو برات بخواد ولی سعی کن زیاد آمپول تزریق نکنی عوارض زیاد داره توکل کن به خدا خودش صلاح آدما رو بهتر میدونه شما تلاشتو کردی بقیشو بسپار به خودش 

من شیرازم چ داروهایی بهت داد برای آی یو ای

اکثر داروها ویتامین بود برای شوهرم و 

خوراکی های با طبع گرم مثل موزو خرما عسل نخود آبگوشتی واسه اینکه قوی بشه 

خودمم فولیکول هام کوچیک بود پیاده روی کردم بزرگ شد هر ماه که اقدام داشتم می‌فرستاد سونوگرافی اندازه فولیکول رو بدونه دوبار اقدام کردم نشد اون ماه.اسم داروها یادم نیست حقیقتا 

با داروهایی که داده بود ماه بعدش آی یو آی کرد برام 

تو تاپیک بعدی دیدم یکی گفت دوسین  بخور خیلی خوبه انجام بده فقط یه نکته مهم 

سیاهدونه نیم کوب کن حتما همون لحظه با عسل خوب قاطی کن بخور سیاهدونه نیم کوب  رو اگه بزاری خالی بمونه سم تولید میکنه از خودش  

حواست باشه فقط به اندازه یه نخود بخوری تا رحمت گرم بشه بیشتر نه چون باعث خونریزی میشه واسه من شد .زیاده روی کردم پریودم بهم ریخت.

و وقتی اقدام کردی دیگه از فرداش اصلا نخور تا بی بی چک معلوم بشه چون گرمی جات زیاد بچه رو سقط میکنه حواست باشه.

علت سقط هم اینه که اول قلب جنین تشکیل میشه و چون قلب خودش گرم هست تابع خنکی هست و گرمی جات زیاد باعث از بین رفتن و تشکیل نشدن قلب میشه همونه میگن چیزای گرم مثل  زعفران دارچین و ... نخورید باعث سقط میشه علتش اینه که اکثرا نمیدونن