2777
2789
عنوان

رویای بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2037 بازدید | 167 پست
زیزم هرچی خیر و صلاحته انشالله همون برات بشه و خدا بهترین ها رو برات بخواد ولی سعی کن زیاد آمپول تزر ...

ارع واقعا عزیزم من تلاشمو کردم واقعا امپول ها عوارض داره همش سرگیجه دارم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب تو پریودی بخورم؟؟؟

ببین من خوردم خونریزی بیشتر شد پریودم بهم ریخت یکی به من گفت بخور من نتیجه دیدم واسه من چون اینجور شد دیگه نخوردم چون من اگزمای شدید دست هم دارم با خوردن اون خیلی بدتر شد نخوردم 

یه مدت بخور تو پریودی هم بخور خودت حواست باشه اگه دیدی خونریزی بیشتر میشه نخور اما اگه نشد بخور خوبه هر بدنی یه جوره . 

رحمت رو گرم میکنه من با شال پشم شتر کمرم می‌بستم روغن سیا دونه می‌مالیدم کمرم میرفتم پیاده روی. 

ببین من خوردم خونریزی بیشتر شد پریودم بهم ریخت یکی به من گفت بخور من نتیجه دیدم واسه من چون اینجور ش ...

اهاااااااا باشه عزیزم ممنونم عاقبت بخیر بشی الهی 

هر موقع صدای خدا زدی جوابت بده الهی 

اهاااااااا باشه عزیزم ممنونم عاقبت بخیر بشی الهی هر موقع صدای خدا زدی جوابت بده الهی

قربونت برم 

الهی که نتیجه ببینی و نی نی سالم بغل کنی

میدونی هر بدنی یه شکله من سیا دونه نمیتونستم بخورم به  خاطر اگزمای شدید دستم ولی روغن سیاهدونه به رحم و کمرم می‌مالیدم خودت دکتر خودت باش یه وقتایی انشاالله که نتیجه بگیری عزیزم

عزیزی ان شالله پناه بر خدا ارع ببینم رد بدن من چجوریه

انشاالله 

فقط بعد اقدام دیگه هیچ کدوم از این کارا رو نکن روغن مالی بستن و  گرم نگه داشتن  خوردن گرمی زیاد چون رحم خیلی خیلی گرم نمیتونه جنین رو نگه داره و قلب تشکیل نمیشه 

منم سال ۸۷ ازدواج کردم ولی بچه دار نشدم تا اینکه رفتیم سراغ بهزیستی و از این طریق مادر شدم.الان دختر ...

راضی هستی از این کارت؟ بچه چه جور حسی بهت میده؟

البته من ی دونه دارم ولی اینقدر زایمانم سخت بود و روانی شدم دلم میخواد ی دختر به سرپرستی بگیرم ...بچه خودم پسره

آهای زندگی من از تو قووووووووووی ترم 🌿
راضی هستی از این کارت؟ بچه چه جور حسی بهت میده؟البته من ی دونه دارم ولی اینقدر زایمانم سخت بود و روا ...

بله خدا رو شکر راضیم.خب همون حسی که شما دارید منم حس مادری بهش دارم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
اخی بنده خداها خیلی سخته خب ۲۰ سال بچه دار نشی ب امید روزی ک منم تاپیک بزنم باردارم و شماها هم ببینی ...

ان شالله خدا به همه منتظرا از جمله شما این نعمت رو عطا کنه

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم ....مارا به سخت جانی خود این گمان نبود🌼🌼یه لیسانسه ی بیکار🌾