2777
2789
عنوان

یه خواب خیلی وحشتناک دیدم

124 بازدید | 13 پست

خواب دیدم یه بچه رو الکی کتک میزدم‌. عذاب وجدان داشتم بعد یه گناه کردم. بعد یهو افتادم یه جایی که شبیه مسجد یا یه جای مقدس بود چون آینه کاری داشت... بعد یه پیرمرد اومد یاهام صحبت کرد. همون موقع دیدم یه دسته آدم دارن یه چیزی میخونن و یه حلقه زدن، میگردن. صداهای وحشتناک در می اوردن. به پیر مرد گفتم اینجا گذاشت؟ مگه مسجد نیست؟

وحشتناک خندید. گفت نه اینجا مسجد نیست. اینجا دنیای اجنه اس . یهو قیافه اش تغییر کرد وحشتناک شد. 

بعد من توی خواب چشمامو بستم. یه جای دیگه چشمامو باز کردم. دیدم یه عالمه از مرد های فامیل دورم نشستن. 

هنوز خوابم ادامه داشت ولی نمیدونم دیگه چی دیدم. فقط همین تیکه رو یادمه

بچه ها من کلا خواب های عجیب میبینم.

چند شب پیش هم یهو به خودم اومدم دیدم توی حیاطم

من اصلا یادم نمیومد کی از خواب بیدار شدم و رفتم توی حیاط. انگار توی خواب راه رفتم...

وقتی بچه بودم توی خواب راه میرفتم ولی خیلی وقت بود دیگه راه نرفته بودم.

کاربری دست دو نفره. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همش به خودم میگم به خاطر گناه هایی که کردی اینطوری شده

خب اگه گناهی کردی بین خودت و خدای خودت باشه و بعدش توبه کن استغفار کن 

مطمئن باش خدا هم میبخشه و ب دلت و زندگیت ارامش میده

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب اگه گناهی کردی بین خودت و خدای خودت باشه و بعدش توبه کن استغفار کن مطمئن باش خدا هم میبخشه و ب دل ...

نمیدونم😔 امیدوارم اینا همش الکی و ساخته ی ذهنم باشه

کاربری دست دو نفره. 

نمیدونم😔 امیدوارم اینا همش الکی و ساخته ی ذهنم باشه

صلوات بفرست 

اسون ترین راه برای امرزیده شدن صلواته 

تمام گناهان رو اب میکنه

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20