2777
2789
عنوان

پسر بچه ها از نگاه پسرم

170 بازدید | 11 پست

پسرم بهم اینو میگه: من کلاً از پسر بچه‌ها متنفرم و به هیچ وجه نمی‌تونم پسر بچه داشته باشم از همون اول انگار تو چارچوبای خشک و مردونه گیر میکنن که من ازشون بیزارم اونا فقط یه مشت موجود وحشی‌ان که انگار فقط برای کتک زدن به دنیا اومدن از صبح تا شب دنبال دعوا و بزن‌بزنن؛ با مشت و لگد به جون همه‌چیز می‌افتن. اسباب‌بازی‌ها رو می‌شکنن، همدیگه رو می‌زنن و حتی اگه چیزی بهشون نگی، با یه خشم بی‌معنی دستشونو بلند می‌کنن. سرسخت و لجبازن و فقط با زور و کتک حرفشونو پیش می‌برن، انگار نه عقل دارن نه آرامش. برای من اینا فقط یه کابوسن و حتی یه لحظه نمی‌تونم کنارشون دووم بیارم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

۲۷ سال

بگو از تربیت خانوادگیشونه 

رفتار بچه ها تا حد زیادی بازتاب رفتار ودرمادرشون باهمدیگه‌ست

انقدر نگو باید اینجوری باشه ! باید اونجوری باشه !! یه روزی میاد عاشقه یکی میشی که معمولی تر از معمولیه :))🎀

این جملات رو پسرت گفته!؟جدی میگی!؟ اگه واقعیه پسرت خیلی باهوشه روش کراش زدم😐ولی یکم عجیبه راجبه همج ...

جنسیت خودش رو تا حدودی پذیرفته

اون میگه حتی اگه ۵ تا بچه بیارم فقط باید دختر باشه

چرا به جای صحبت کردن فقط 

کتک کاری می کنند . چرا دوست دارند، چه موقع شوخی چه جدی فقط بزنند . چرا اینقدر شلوغ می‌کنند. 

چرا حرفهای بد میرنند . ۱۰ سالشه ولی با کسی تو مدرسه دوست نیست .