2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچم شیر خشکی شه

| مشاهده متن کامل بحث + 11736 بازدید | 494 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی بگردم پس بدددجوری اذیته...وسط شیر خوردن چندبار آروغشو بگیربا زاویه ۴۵ درجه بگیرش شیر بدهخیلی ری ...

از امروز رعایت کردم و رژیممو شروع کردم

خیلی سخت نیست بخاطر بچم رعایت میکنم خدا هم کمک کنه بچم خوب شه 😭

رفلاکس داره بچه اولمم رفلاکس داشت شدید تر از این هر چی بردمش دکتر با هیچ دارویی خوب نشد تا به غذا اف ...

این دکتره هست معروف شده تو تهرانه موهای جوگندمی داره بچه هارو پرت میکنه هوا ببر اونجا

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید
شاید کمتر از یک ماهش...شیر خشکش هم ب دستور پزشکش ببلاک ای آر دادم...وقتی گرسنه باشه یواش یواش میگیره ...

من کسی رو ندارم همسرمم زیاد کمکم نمیکنه 

الان خیلی وقته که دارم تلاش میکنم روزی یه درجه بخوره اصلا نمیخوره ولی من همش دارم تلاش میکنم میگم شاید بلاخره عادت کرد 

من کسی رو ندارم همسرمم زیاد کمکم نمیکنه الان خیلی وقته که دارم تلاش میکنم روزی یه درجه بخوره اصلا نم ...

آره ادامه بده وقتی شیر خشک میدی اصلا شیر خودتو نده

۱۴۰۲/۲/۲۱ تاریخی که مادرم آسمانی شد🖤...
قلبش اذیت نیست؟از این سرشیشه ها شبیه سینه مادر بخر مارک چیکو

از کجا بفهمم قلبش ؟ فقط اکو؟؟

اخه دکتر معاینه کرد گفت هیچیش نیست 

تنفسشم قویه 

ولی واقعا گاهی انگار نفس کم میاره

شیر خودتو با قاشق چندبار بده مجبور میشه سینه بگیره و سیر بخوره

با قاشقم دادم همشو تف میکنه قورت نمیده 

با خود شیشه فشار دادم تو دهنش مثلا دوشیدم اونجوریم عصبی و کلافه میشد و گریه میکرد 

عزیزم شیر دوش برقی بگیر بریز تو شیشه بده منم الان پسرم شیش ماهه اینکار کردم خوبیش اینه شیر خودم میخو ...

شیشه نمیگیره عزیزم گفتم که راهکار برا شیشه گرفتن میخوام اصلا مک به شیشه نمیزنه