2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچم شیر خشکی شه

| مشاهده متن کامل بحث + 11702 بازدید | 494 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از اول دادم تا چهل روزگی خورد ولی انقدر اطرافیان و این همسر دهن بین من گفتن شیر خشکیش نکنی که زیاد ن ...

خیلی از پزشکا واقعا هیچی سرشون نمیشه.پسر جاری من شیر میخورد مرتب بالا میاورد چندبار دکترش بردن گفتن چیزی نیس تا یه فوق تخصص گفته بود دهانه معده ش تنگه.دو ماهگی عملش کردن و اوکی شد خداروشکر

افرین چقد خوب راهنمایی کردید

اسی لطفا پیاممو بخووووووون

ببین بچت رفلاکس داره حتی شدتش از بچه اولی خیلی شدیدتره

دختر منم رفلاکس داشت و تا دوماهگی خوب سینه میگرفت بعد بخاطر رفلاکسش خیلی بدشیرمیخورد و وزن میگرفت...رفلاکسش  پنهان بود...دارو داد دکتر که اونم فقط براب خوابش اثر کرد ولی خب من راضی بودم چون بچه اصلاااا شبا خواب نداشت ...شیر هم بزور با بازی و ایستاده شیر دادن یکم میخورد و پس میزد تا دورش گذشت 

توروخدا بهش دارو بده(دارو رو باید دو هفته بدب تا اثرسو نشون بده

بچه رو از چاله تو چاه ننداز فقط برو پی رفلاکسش 

دکترا سوااااد ندارن اونقدررر برو تا بلخره یکی سردربیاره

از اول دادم تا چهل روزگی خورد ولی انقدر اطرافیان و این همسر دهن بین من گفتن شیر خشکیش نکنی که زیاد ن ...

ببین منم همین اشتباه رو کردم

تا یک ماهگی شیر خشک رو در کنار شیر خودم میخورد ، ۳ هفته ندادم بعدش دیگه شیشه نگرفت . چند روز با تلاش زیاد و البته عوض کردن شیشه شیر بالاخره  دوباره خورد . شیشه هی اور شی بود اول بعدش با اونت امتحان کردم گرفت

اکثرا اونت رو راحت تر قبول میکنن

الان شیشه رو میگیره ولی متاسفانه به شیرخشک حساسیت داره 

چه مارک شیر خشکی بهش میدی؟

شاید گوش درد داره ک شیشه نمیگیره 

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤

منم همین مشکل رو داشتم

یک روز کامل نشستم و سر شیشه شیر و به شیره مربا آغشته میکردم و میذاشتم دهن بچه م ، یکم میکنید و تا شیرینی سر شیشه تموم میشد پس میزد

آنقدر این کار رو تکرار کردم تا موفق شدم.

دماغش کیپ نشده ؟پسر من دوماهگی اصلا شیر نمی‌خورد با قطره چکان چند قطره میخورد بردم دکتر اسپری بینی داد قبل شیر دادن میزدم براش با فین گیر دماغشو تمیز میکردم بهتر شد شیر خوردنش

بردمش متخصص اطفال بهش زینک داد برا اشتهاگفت چیزیش نیست اتفاقا گفتم گاهی انگار نفسش به سختی میاد گفت ...

ببخشیدشما قرص رفلاکس رومیدی به بچت؟

من قرصای سفیدی بود دکتر داد گفت نصف کن تواب حل کن بدش بخوره،من ۳-۴تا دادم دیگه ندادم،الان میگم نکنه اشتباه کردم ندادم

۷۵.۹۲۸۰
شیرخشک نده.. من شیرم کم بود دیگه شیشه دادم به پسرم و شیرخشکی شد کلا یه ماه شیرخودمو خورد الان خیلییی ...

بچه اول خودم شیر خودمو خورده که الان تو ۰هل روز سه بار سرما خورده تو همین چهل روز اخیر 

بنظرم ربطی به شیر خشک و شیر مادر نداره 

یچتون وزنش خوبه الان؟؟؟