2777
2789

دیگه نمیکشم

مجردم معلمم 12 اس حقوقم اصلااااا نمیدونم چی میشه خداشاهده حالم خوب نیس

اگه امارات معلم بودم چقدر تفاوت داشت😑😑

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون

هیچکس دیگه نمیکشه ... ریدم ب زندگی

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا معلمها یه شغل دومی دارن مثلا شاگرد خصوصی میگیرن یه هنری بعد میگیرن و ازش درآمد کسب میکنن امارات هم برای شهروندان خودش چنین پولی میده البته تا اونجا که می‌دونم مخارجشونم بالاست 

چرا نمیدونی چی میشه حقوقت؟ مدیریت نمیکنی پولت رو؟البته الان زمونه ای شده ک همه کم میارن

قربونت برم 12 مدیریت چجوری میشه اصن .

معمولا معلمها یه شغل دومی دارن مثلا شاگرد خصوصی میگیرن یه هنری بعد میگیرن و ازش درآمد کسب میکنن امار ...

حداقل یه جایی باشم نشانی از پیشرفت باشه نه همه اش پسرفت

مجردی؟

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....
بیشتر ببینید

قبل از این که شاغل بشی چطوری زندگیتو میگذروندی که الان با این حقوق نمیتونی 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

چه توقع تون بالاست 

قبل انتخاب رشته چشاتو باز میکردی 

مگه از حقوق معلما خبر نداشتی 

چه پرتوقعین بعضیاتون

انتخاب نمیکردی فرهنگیانو ، جای تو کس دیگه که حقش بود میرفت

واقعیت اینه درآمد معلمی ازاول  مشخص بوده  حتی با بیست سی سال کار کردن یا نباید انتخابش میکردی یا باید فعلا با همین درآمد بسازی در کنارش  راههای دیگه رو هم امتحان کنی