تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشتهی مورد علاقم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
معمولا معلمها یه شغل دومی دارن مثلا شاگرد خصوصی میگیرن یه هنری بعد میگیرن و ازش درآمد کسب میکنن امارات هم برای شهروندان خودش چنین پولی میده البته تا اونجا که میدونم مخارجشونم بالاست
ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....
حداقل یه جایی باشم نشانی از پیشرفت باشه نه همه اش پسرفت
واقعیت اینه درآمد معلمی ازاول مشخص بوده حتی با بیست سی سال کار کردن یا نباید انتخابش میکردی یا باید فعلا با همین درآمد بسازی در کنارش راههای دیگه رو هم امتحان کنی