بدبخت شدم امروز میخواستم موهامو رنگ کنم پنجشنبه عروسی داریم حالا پریود شدم موهام از قبل لایت دکلره هست الانم که قشنگ ۵ یا ۶ سانت مشکی دراومده چه غلطی بکنم؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من آرایشگرم اما این که میگن تو پریودی رنگ نمی گیره و...برای همه یکسان نیست...بعضیا تو پریودی رنگ و دکلره انجام دادن خیلیم عالی شده...بعضیا هم نه.
زنی باشید که دوست دارید باشید.زنی باشید که افتخار می کند خودش است.زنی باشید که هرگز برای "خودش بودن" از کسی اجازه نمیگیرد.زنی باشید که انقدر عشق و شادی در وجودش دارد که هرگز آن را از دیگران نمیطلبد.✍🏽 #ریچل_هالیس
عزیزم حرص نخور اگر دوست داری فقط از موهات عکس بزار ببینم چه شکلین آخه؟😂من سالهاست رنگ نکردمیه وجب آ ...
به خدا فامیلمون خیلی دک و پز دارن همه رفتن لباسای بالای پنج تومن ده تومن خریدم منه بدبخت یک لباس خریدم یه تومن حالا موهامم که ریده بشه دیگه چی میشه اگه تونستم میفرستم ولی خرابه دیگه