2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچم شیر خشکی شه

| مشاهده متن کامل بحث + 11736 بازدید | 494 پست

بچه ت آلرژی به پروتیین گاوی داره اینکه در حد زنده بودن شیر میخوره  ، شیر خشک هم نمیخوره بخاطر همین مسأله ست خودتو گرفتار شیر خشک نکن چون بچه های آلرژیک شیرخشکشون تلخه شیرخشک معمولی که هیچی شیرخشک مخصوص رو هم به زور میخورن بعد باید گرفتار این باشی همونم هی عوض کنی ، دو هفته رژیم پروتیین گاوی بگیر لب به محصولات گاوی نزن لبنیات گوشت حتی یه تیکه بیسکوییت سوسیس کالباس هر چی که روش نوشته شیرخشک نخور دو هفته بعد بچه ت از این رو به اون رو میشه ولی رژیم رو ادامه بده تا رفع بشه مسأله زیر یک سال هم بچه ت خوب میشه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اره میخوام شیر خشک بدم ولی نمیخوزه راهکار میخوام که شیشه رو بگیره شیر خشک از همه چی بهتره برا منه ...

گلم دکتر فوق تخصص کودک به من گفت اگه شیر خشک بدی رفلاکس بدتر میشه .استرس واسه چی ؟منم دختر اولم این مدلی بود کلی زجر کشیدم و استرس همه مو‌ی سرم سفید شد الان اون بزرگ شده هیکلش دوبرابر من  یادش هم نمیاد. من چه زجری کشیدم به خاطرش و‌هیچ وقت نمی فهمه .آروم باش بچه بزرگ میشه و هر مشکلی هم باشه خوب میشه  و میگذره شما داری خودت نابود می کنی الکی واسه هیچ و پوچ مثل ده سال پیش من

ان شاءالله درست میشه نگران نباش از حضرت فاطمه کمک بخواه و اگه میتونی یه نذر کوچولو کن

😔 خدایا نذر میکنم روز شیر خوارگان حسینی برم شیر نذری ببرم پخش کنم به حق علی اصغر بچم مشکلی نداشته باشه و شیر خوردنش مثل بچه های عادی بشه و شیر خشک بخوره یا علی اصغر 🥲🥲🥲🥲

ای خدا خستم😭

تو خواب بهش بده .همون چند تا مک اول کافیه واسش .چربی همون اولش .مخصوصا اگه زیر چهار ماه هست این طبیعیه که شیرت سر ریز میشه و زیاده .چند وقت دیگه بزرگ تر شد این قدر می خوره که کم میاری .نگران نباش .خستگی هم طبیعیه .فقط به فکر خودت باش اونم بزرگ میشه 

😔 خدایا نذر میکنم روز شیر خوارگان حسینی برم شیر نذری ببرم پخش کنم به حق علی اصغر بچم مشکلی نداشته ب ...

منم اتفاقا میخواستم اینو بگم که گگفتی حالا باز نمیدونم ان شاءالله

مگه میشه .میخوره ولی کم میخوره .پس با چی زنده مونده .نخوره اصلا که نمیشه خانم .

شیشه نمیگیره شیر خشک نمیخوره 

شیر خودم روزی پنج شش بار اونم چند دقیقه کوتاه در حدی که کمی از اب اولشو میخوره من دایم لباسم خیسه چون اصلا سینمو خالی نمیکنه 

خب بیست روزی هیچی وزن نگرفته یعنی در حد زنده موندن خورده

داروها رو میدید شیر خوردن و وزن گیریش طبیعیه؟؟

اره با دارو و شیر مخصوص خودش راحته ،ب بین دارو باعث میشه اسید معدش خنثی بشه و وقتی اسید اومد تو دهنش ، گلوشو نسوزونه ، همین باعث میشه بچه دیگه از شیر خوردن بدش نیاد

ای خدا خستم😭

میدونم و کاملا درکت میکنم 

اما بذار گرسنه ش بشه

زود زود نده که کم بخوره 

شبا چی بیدار میشه برای شیرخوردن؟

من یادمه پسرم کم شیر میخورد در حد 5دقیقه

اما شیر من کم بود 

شیرخشک میدادم بهش با شیر خودم وزن نگرفت

اولا سخت بود بعد دیگه آخرا خوب شد

اره عزیزم حتما ببر ، نهایتش خودت اصرار کن که آزمایشی بنویسه و داروی همه بچه های ریفلاکسی هم همین است ...

عزیزم با این امپرازول خوب شد؟.الان وزن میگیره پس؟

اخه به بچه اول من نمیساخت امپرازول 

پدی لاکت و بیبی کر مثل همن درسته؟من بیبی کر رو دارم مرتب بهش میدم

پدی لایکت درمان می کنه رفلاکس و آلرژی رو هیچ ضرری هم نداره ،سیستم ایمنی هم تقویت می کنه .من حتی به بچه دومم که زمان کرونا دنیا اومد میدادم خودم گرفتم بدون نسخه تا سیستم ایمنیش تقویت شه .خیلی عالیه .بچه های من با همون تپل شدن و وزن گرفتن