2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچم شیر خشکی شه

| مشاهده متن کامل بحث + 11639 بازدید | 493 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم دکتر فوق تخصص کودک به من گفت اگه شیر خشک بدی رفلاکس بدتر میشه .استرس واسه چی ؟منم دختر اولم این ...

اخه بچه اولم رفلاکسی بود هیچ داردیی بهش نساخت تا به غذا افتاد 

بعدش کلا شیر خودمو ترک کرد شیر خشکم نخورد 

الان ۴ سالشه ۱۱ کیلوه شبیه قحطی زده هاس 

خیلی برا اون عذاب کشیدم امید داشتم این یکی اینجوری نباشه ولی خدا منو برا عذاب خلق کرده

تو خواب بهش بده .همون چند تا مک اول کافیه واسش .چربی همون اولش .مخصوصا اگه زیر چهار ماه هست این طبیع ...

اخه بیست روزه وزن نگرفته هیچی این طبیعی نیست که

تو خواب اصلا نمیگیره سینمو شیشه هم نمیگیره تو خواب 

علائم الرژی به پروتیین گاوی چیه شیر نمیخورن

بعد از ۴۰ روزگیش دخترم یبوست داشت و دائما شیر میومد دهنش ، برای بعضی از بچه ها ممکنه اسهال باشه یا تو مدفوعشون خون باشه ، برای بعضیا هم ممکنه اگزما بزنن ، اعلائم فرق می‌کنه  و دختر من فقط یبوست و ریفلاکس بود که دکترش آزمایش نوشت و دیدیم که تو گوارشش التهاب هست و تشخیص آلرژی بود ، برای آلرژیش شیر خشک پپتی جونیور میخوره و برای ریفلاکسش اس امپرازول 

میدونم و کاملا درکت میکنم اما بذار گرسنه ش بشهزود زود نده که کم بخوره شبا چی بیدار میشه برای شیرخورد ...

شبا تا چهار و پنج بیداره و نمیخوابه بعدش که بخوابه اصلا بیدار نمیشه برا شیر 

پدی لایکت درمان می کنه رفلاکس و آلرژی رو هیچ ضرری هم نداره ،سیستم ایمنی هم تقویت می کنه .من حتی به ب ...

پدی لاکت پس از بیبی کر بهتره

داروخانه به من گفت مثل همن فرقی نداره 

برای پدی لاکت میگیرم 

اخه بچه اولم رفلاکسی بود هیچ داردیی بهش نساخت تا به غذا افتاد بعدش کلا شیر خودمو ترک کرد شیر خشکم نخ ...

سخت نگیر گلم .بچه خواهر شوهرم رفلاکس شدید داشت با سرنگ به زور بهش شیر میداد  .بچه رفلاکسی رو فقط باید به زور تقویت کرد .خیلی سخته واقعا ولی بزرگ میشن بعدم به غذا میفتن .ما خودمون  وضع مالیمون خوب نبود نصف حقوق شوهرم میدادم واسه خانم بادام و فندوق و پسته و گردو آسیاب می کردم باهاش حریره درست می کردم .بهش روزی دوتا موز میدادم .گوشت بلدرچین و گوشت گوسفندی چرخ کرده و.پنج شیره و....بعدش اون همه رو استفراغ می کرد یعنی نصف بیشتر حقوق شوهرم میشد این .راستی واسع اون بچه که بزرگ تره مخلوط عرق نعنا و بارهنگ خیلی خوبه 

علائم الرژی به پروتیین گاوی چیه شیر نمیخورن

مدفوعش از حالت نرمال بقیه بچه ها رقیق تره ، سینه پس میزنه یا حتی ممکنه نزنه، جفت بچه های من آلرژی داشتن ولی بزرگه سینه اصلا نمی‌گرفت کوچیکه می‌گرفت اینکه سینه نگیره قطعی الرژیه 

تشخیص قطعی آلرژی روی هر دو بچه من ، زمانی روشون گذاشته شد که پوشکشون خونی شد ، رگه های خون در حد دونه برنج نشونه ش هست ، بزرگه کمی اگزما هم داشت کوچیکه اگزما نداره ، بزرگه انگار زهر مار داری بهش میدی کوچیکه میگرفت ول میکرد کلا بد سینکی نشونه واضح الرژیه ، کوچیکه من رفلاکس هم داره بعضا نشانه های رفلاکس با آلرژی ترکیب هست ولی هر چی باشه راه حل فقط رژیم پروتیین گاویه رژیم بگیر بچه ت یه جوری بچسبه به سینه ت که شاخ در بیاری بگی این همون بچه ست ؟ دو هفته نیازه تا شیرت به کل از پروتئین گاوی پاکسازی بشه هر سوتی ای بدی این تایم رو هی به تعویق میندازی پس رژیم رو بدون کمترین سوتی ای شروع کن 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

بیشتر ببینید
بعد از ۴۰ روزگیش دخترم یبوست داشت و دائما شیر میومد دهنش ، برای بعضی از بچه ها ممکنه اسهال باشه یا ت ...

باید منم ازمایش ازش بگیرم باز تمام مشکلات بچه اولمو با سختی بیشتر دوباره تجربه کنم  😭

سخت نگیر گلم .بچه خواهر شوهرم رفلاکس شدید داشت با سرنگ به زور بهش شیر میداد .بچه رفلاکسی رو فقط بای ...

بچه بزرگه بی اشتهایی وحشتناکی داره 

رفلاکس نداره دیگه ۴ سالشه 

۱۱ کیلوه