2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم بچمو زد

| مشاهده متن کامل بحث + 2673 بازدید | 112 پست
الان افتادن التماس که نه نرو مادر شوهرم اره بری خونه مامانت ابرومون می‌ره میگن بچه رو زده منم گفتم ن ...

حتما برو

خودشون فحش یادش میدن

خودشونم بهشون بر میخوره

چطوری به خودش اجازه داده بچه رو بزنه

تا همسرت پشتته برو

قبل از اینکه سردش کنن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولا بچت خوبش گفته

*عضو گارد ویز بوک  #حسبی_لله  ذاتِ هَوَل و اِدعای تَعَهُد دَسخوش؛           🕷‌هر کی ازم ناراحته بیاد بگه از دلش در بیارم بذارم درش!    https://daigo.ir/secret/71136524603     مهربونا اینجورین که زود سین میکنن زود جواب میدن اگه بفهمن کسی از دستشون ناراحته همه کار میکنن تا از دلش در بیارن ولی همین مهربونا رو کسی آدم حساب نمیکنه ....!💔    ⚜︎دلِ بیچاره بمیر ، نازت خریدار نداره..      به غم بگین یکی دوروز منو فراموشم کنه...🖤    𝐈 𝐛𝐞𝐥𝐢𝐞𝐯𝐞 𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐝𝐞𝐚𝐭𝐡 𝐨𝐟 𝐞𝐦𝐨𝐭𝐢𝐨𝐧𝐬    کفن‌شور‌🤍 آروم‌بشور👣 نداشتم‌نازکشی‌را🕸️ تابکش‌ناز‌مان‌را🚬       'تو سربازی در خط مقدم بودی... من فرمانده‌ای هستم که سرنوشت‌ها را با مشت آهنین می‌نویسم'               احساساتشو‌ قایم میکرد ولی یادش می رفت چشمانش حرف میزنند؛

بیشتر ببینید
حق با شماست پسر فضوله اگه تحمل نداشتن کتک نباید میزدن حرف بد بزنن اون بچه هم داره همه چی طوطی وار می ...

بچم شیطونه می‌دونم انقد ازش. متنفر شدم بچه کار خوبم می‌کنه میزننش دعواش میکنن الهی شوهرم نابود بشه که از اینجا تکون نمیخوره مونده های من تحمل کنم رفتارهای اینارو 

حالا اون که اشتباه کرده ولی خدایی بچه شیطون ذو باید کنترل کرد بچه شما واسه شما عزیزه ما دوست نداریم شیطنت ببینیم والا

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

بیشتر ببینید

عجب آدمایی هستن پشیمون نشدن از کارشون فقط به خاطر آبروشون میگن نرو 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
بیشتر ببینید
الان افتادن التماس که نه نرو مادر شوهرم اره بری خونه مامانت ابرومون می‌ره میگن بچه رو زده منم گفتم ن ...

خوب کردی سفت سخت پای تصمیمت بمون اگ هم نمیری بترسونشون حسااابی

هرچبم ب دهنت میاد بار خواهرشوهرت 

اصلاااا نمون یا برو خونه خودت یا بابات 

اخه ادم چند روز چند روز میره ور دل مادرشوهر و خواهرشوهر!!!!

من خودم از بچه متنفرم و اعصاب بچه ندارم 

مخصوصا اگه بی ادب باشه ولی تا حالا به خودم اجازه ندادم حتی بخوام به بچه ی کسی کوچکترین حرفی بزنم

مثلا دیشب مهمونی بودیم و بچه ها خیلیی شلوغ میکردن 

آبجی منم که ۶ سالشه جزو اونا بود فقط به آبجیم تذکر دادم که آرومتر 

اصلا به بقیع حتی چیزی هم نگفتم 

به نظرم حق نداشتن دست رو بچت بلند کنن ولی عزیزم شما هم سعی کن کنترل کنی

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
بیشتر ببینید