2777
2789

پسرش 25سالشه منم 18

چند دفعه دیدیم همو ولی در حد چند ثانیه من اصلا دقت نکردم به قیافش.. خلاصه مامانش 11ونیم زنگم زده میگه سلام بزرگوار خوبی ؟

تا گفت بزرگوار خندم گرفت انقدر سر و سنگین

استرسم گرفتم اخه چرا زنگ زده

گفت من مامان فلانی ام گفتم بله شناختم جانم

گفت مهدیار من از شما متاسفانه خوشش اومده منم مامورم و معذور که زنگ بزنم انقدر اصرار کرد وگرنه من بهش گفتم شما در سطحش نیستی و میتونه دخترای بهتری بگیره

خدایا تو برای تمام ناممکن هایم کافی هستی💙غصه نخور روزای تلخ تموم میشه بهت قول میدم🌱برا سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرستیم💗

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خداوکیلی همینطوری گفت یا ایسگا مارو گرفتی؟

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم ، آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل و خرافه و دروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!🛑

بیشتر ببینید

با یه تیر دو نشون زده ها😂🤦‍♀هم تعریف کرده هم تخریب

برای موفقیتم همین الان یه صلوات مهمونم می کنی؟😔💕🥲....یه دختر محصل که همه خاطرخواهشن😃 بس که برا خودش ارزش قائلهههه😂 کاریزماتیک ⛓️😑🤍ورزشکار✨ والیبالیست ❤️شیطون 💛دی ماهی💙درسخون به قول رفیقم خرخون دنیای خودمم😎
بیشتر ببینید

باور نمیسه اون مکالمه رو تا اخر گوش داده باشی

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
بیشتر ببینید