2777
2789
عنوان

خانما میخام ماهی درس کنم بیاین

308 بازدید | 39 پست

کمک دخترا بهترین رسپی پخت ماهی که خشمزه میشه رو برام بنویسین لطفا

بوس به کله هاتون

تازه وارد نیستم چهار بار تعلیق شدم        معنی اسم پروفایلم دانه برفیه     این👈 🌷ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

ببخشید عنوانو بد نوشتم ماهی درس کنم 😆🤣

ماهی بپزم

تازه وارد نیستم چهار بار تعلیق شدم        معنی اسم پروفایلم دانه برفیه     این👈 🌷ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سرخ شده قلیه یا شکم پر

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
بیشتر ببینید
خب نگفتی چطوری میخوای درست کنیشکم پر یا سرخ شده؟

سرخ شده گلم 

بهت پیشنهاد میدم رو منقل درست کنی کثیفی سرخ کردن و چسبیدن ندارع خوشمزه هم میشه

قشنگ میشوریم نمک می‌زنیم میزارم چند ساعت بمونه بعد روی طوری پهنش میکنیم روی منقل کباب میکنیم یکم که پخت پوستش راحت جدا میشه پوستش میکنیم باز نمک می‌زنیم موقع صرف هم لیمو ترش می‌زنیم 

نوت ماهی چیه شمال یا جنوب

والا نمیدونم امادشو گرفتم تمیز شده از این بسته بندیا

هر ماهی به درد یه مدل غذا میخوره مثلاً قزل رو که من خودم اصلا دوست ندارم بهترین مزینت زعفران و پیاز و کمی آب لیمو هست ولی مثلاً ماهی سرخو یا شانک که ماهی جنوب فقط نمک و فلفل میخواد و تو آرد و زردچوبه میغلتونن و سرخ میکنن 

هر ماهی به درد یه مدل غذا میخوره مثلاً قزل رو که من خودم اصلا دوست ندارم بهترین مزینت زعفران و پیاز ...

ماهی قزل گرفتم خشمزه میشه با پیازو و..مخلوط کنم بزارم بمونه؟

سرخ شده گلم

ببین قشنگم ما اینطوری درست میکنیم یه مقدار آرد تو ظرف میریزیم بهش زردچوبه اضافه میکنیم البته از قبل کمی نمک به ماهی میزنیم بعد این ماهی رو تو این آرد و زردچوبه ها میزنیم بعد با چند تا حبه سیر تو روغن سرخ میکنیم در کنارش بعد که سرخ کردی میتونی یکم سبزی ماهی رو با سیر و تمر هندی هم سرخ کنی در کنارش خوب میشه

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
بیشتر ببینید
ماهی قزل گرفتم خشمزه میشه با پیازو و..مخلوط کنم بزارم بمونه؟

بله عزیزم اول خوب بهش نمک و فلفل بزن بعد زعفران بزن و پیاز های حلقه شده رو بذار داخل شکمش و ماهی رو ببند بذار یک ساعت باشه موقع سرخ کردن  یه کوچولو آرد بزن که قشنگ سرخ بشه و برشته بشه