زنگ زدیم گفت دایی ازشهردیگه بیادمیگمتون دوشب دایی اومدورفت زنگ نزدیه قانون مسخره داره که فقط مختص عروس خودش هرموقع حال داشته باشه خبرمیده که بری خونه اش یعنی شرایط وحال توبراش اصلامهم نیس دقیقامثل حشمت فردوس اخلاقاش مستبدوخودخواه یه قانون مسخره دیگم داره به هیچ عنوان براعروس اشپزی نمیکنه خودشوبه زحمت نمیندازه یعنی شان وشخصیتشوپایین نمیاره براعروس دست به گازبشه وهمچنین دستپخت عروس روهم به هیچ عنوان نمیخوره تونمتونی مثلاپاشی سرزده بابچه هابری خونه اش یه باررفتم همون اوایل عقدم کلی باشوهرم دعواچرابدون اجازه اومده خونم خودش توهفته روزتعیین میکردفلان روزبایدبیای نمتونی هفته بعددیگه وقتی نداره تاکیدمیکنم یه رفتن ساده فقط بدون هیچ سوروساتی 🙂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بخدا جات بودم خیلی خوشحال بودم والا از خدات باشه نری خونش تازه مادرشوهر من تنها نبود دخترای سن بالاش با بچه هاشون بودن هرشب دسته کم ۵_۶نفر خونش بودن اوایل که من میخوابم اونجا وای تا خواهرشوهر فتنه دعوا درست کرد نخوابیدم دیگه