2777
2789
عنوان

یه هفته ازعید ردشد وهنوز مادرشوهرم اذن ورودبه خونه اش رونداده🙂🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 43 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اونم نرمال نبوده مثل این

خیلی وحشتناکترهههههه 

الان کلا پسر منو گروگان گرفته!!!همسایه هستیم دلم خونه 

پریود باشی سرت درد کنه سرما خورده باشی تحت هر شرایطییییی باید میرفتی !ازش هم تو خونخ خودش پذیرایی میکردی !

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹سه تیرکه یا سترکه یا سه ترکه وسیله ای بوده شبیه به دکمه آبی رنگ (چشم زخم) و به لباس ها سنجاق میکردند تا فرد از چشم زخم دور شود و هنگام سنجاق کردن این مهره شعر صلی علی سه ترکه چشم حسود بترکه را تکرار میکردند.   خوشت اومد برای سلامت خودم و بچه هام صلوات بفرست

بیشتر ببینید
خیلی وحشتناکترهههههه الان کلا پسر منو گروگان گرفته!!!همسایه هستیم دلم خونه پریود باشی سرت درد کنه سر ...

اینم همین ادمای غیرنرمال رفتاراشون مثل هم

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است
اینم همین ادمای غیرنرمال رفتاراشون مثل هم

بخدا جات بودم خیلی خوشحال بودم والا از خدات باشه نری خونش تازه مادرشوهر من تنها نبود دخترای سن بالاش با بچه هاشون بودن هرشب دسته کم ۵_۶نفر خونش بودن اوایل که من میخوابم اونجا وای تا خواهرشوهر فتنه دعوا درست کرد نخوابیدم دیگه 

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹سه تیرکه یا سترکه یا سه ترکه وسیله ای بوده شبیه به دکمه آبی رنگ (چشم زخم) و به لباس ها سنجاق میکردند تا فرد از چشم زخم دور شود و هنگام سنجاق کردن این مهره شعر صلی علی سه ترکه چشم حسود بترکه را تکرار میکردند.   خوشت اومد برای سلامت خودم و بچه هام صلوات بفرست

بیشتر ببینید
بخدا جات بودم خیلی خوشحال بودم والا از خدات باشه نری خونش تازه مادرشوهر من تنها نبود دخترای سن بالاش ...

من ازخدامه کلااین زنجیره قطع وپاره بشه دیگه هیچ وقت نبینمش ولی هر6ماه مجبورم به خاطرشوهرم اداهای خانوموتحمل کنم

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است