2777
2789
عنوان

شوهرم فهمید دلم با این زندگی نیست میگه بزار جدا شیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2319 بازدید | 103 پست
چه پیشرفتی میخوای یعنی میخوای به چه چیزایی برسی

در ادامه اش گفتم چی میخوام 

من چیزایی رو میخوام که به خاطر محدودیت که شوهرم گذاشته نمیشه میگه من نمیتونم جدا شو حتما یکی پیدا میشه اجازه بدخ

نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم                          مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔

خوب اگه همسرت مرد خوبیه ک تجدید نظر کن باهاش صحبت کن منطقی نه با بحث و دعوا باور کن تو جدایی هم چیز خاصی نیست واسه پوششت هم یه طوری بپوش که نه واسه شما سخت باشه هم همسرت راضی باشه و اگه همسرت تامینت میکنه که نیازی به کار کردن بیرون از خونه نداری اگه از اول بهتر شده پس بعدا هم بهتر میشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم این مدلی بودمتا مرز طلاقم رفتمتا خدا یکی گذاش سر رامفا ل گرفت دقیق همه چیو گفت، فهمیدم چ بلایی س ...

چه بلایی گلم میشه شماره ای چیزی از فالگیره داری بهم بدی؟

نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم                          مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔
من بر این باورم برو دنبال کسی ک دوست داره ن کسی ک تو دوست داریمن الان با کسی ک دوست دارمم حتی واسه ر ...

منم قبلا بر این باور بودم ولی الان میفهمم تو جفتش تو عذاب میکشی سخته کنار کسی باشی که دلی دوستش نداری وفقط از سر اجبار کنارشی علاقه دوطرفه باشه قشنگه نه یکطرفه

خداروشکر از همه نظر خوبه شوهرم ولی خو عشق که دست خود آدم نیست

من خددم دارم میرم هفته پیش اولین جلسه بودم چون من تو حال روحی خیلی بدی بودم افسرده شدم الان با قرص و ...

عزیزم‌مشاور به شوهرت چی گفت درمقابل خواسته هات از شوهرت که محدودت میکنه ؟ایا همه ی حق هارو به شوهرت داد؟

عزیزم من در مورد زندگیت نظری نمیدم اما مادرم مثل شما بود و یک عمر زندگی کرد اما من همیشه حس میکردم ک ...

حال مادرتو خیلی میفهمم من با اینکه شوهرم ایده آل خیلی دختراست ولی برا من نیست چو چیزایی رو که میخوام نمیتونه قبول کنه من بیشتر از عشق به درک نیاز دارم ولی اون درکم نکرد هیچوقت وخیلی داره بهم سخت میگذره😔

حق کاملا با شماس

خب اونم گناه داره هر دومون الان داریم زجر میکشیم ولی همه مامانم وآبجیام میگن خیلی پشیمون میشی چون یه نعمتی داری ولی داری پسش میزنی وخیلی مردد ام نمیدونم چیکار کنم باید یه تصمیم بگیرم پای خوب وبدش وایسم

منم قبلا بر این باور بودم ولی الان میفهمم تو جفتش تو عذاب میکشی سخته کنار کسی باشی که دلی دوستش ندار ...

خب دیگه گلم هر چیزی بهایی داره

بستگی داره اون بها جزو اولویت هات هست ک تن بدی یا ت

مثلا کسی تن ب ازدواج با کسی میده ک دوستش نداره یا پیره و سن بالا چرا ب عنوان مثال برای پول چون پول اولویت بیشتری داره براش تا عشق و عاشقی

ببین چی برات ب صرفه تره و سبک وسنگین کن

اسی چون توی سن پایین ازدواج کردی همسرت نتوانسته با خیال راحت بذاره توی اجتماع باشی

الان سنت کمی بالاتر رفته

اعتماد بینتون شکل گرفته

کم کم بهتر هم میشه

راجع ب خواسته هات یکی یکی توی فرصت های متفاوت باهاش صحبت کن

ی دفعه نگو چند تا چیز رو با هم میخوام

مثلاً بگو الان دیگه هوا خوب شده روزا بلند شده کاش کمکم کنی برم کلاس رانندگی ثبت نام کنم گواهی نامه بگیرم

یا مثلاً درخواست های دیگه

مطمئن باش اگه با زبون نرم و توی موقعیت مناسب بگی الان دیگه حرفات رو قبول میکنه

بزرگترین گنج زندگی پدر و مادرم ، ارزشمندترین دارایی پسر و دخترم ، تکیه گاهم همسرم❤️

حق داری تا حدی استارتر ولی چند تا تاپیکت را دیدم خانوادت هم حمایتت نمیکنن و جو خونه پدرت هم شبیه خون ...

الان دارم میرم مشاور ولی تازه اولشه 

اره خونه پدرم هم همینجوره ولی الان در جریان مشکلاتم هستن تا حدودی مامانم کوتاه اومد وبا جداییم مخالف نیست گفت خودت تصمیم میگیری

ازدواجت اجباری بود؟؟؟۲۲ سالته ۷ساله ازدواج کردی؟؟؟

اره اجباری بود تحت فشار خانواده بله رو دادم وگرنه خودم اهل ازدواج نبودم اصلا

اره ۷ساله ازدواج کردم ۱۵یا۱۶سالم بودم ازدواج کردم