2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من که میرم بهشت🖐🏻😄

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 1404/4/4 شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

بیشتر ببینید

تو همون ارتعاش و فرکانسی که  بوده ادم ، با همون فرکانس میمونه 

حال بد باشی در حال خشن خشم غم ، تو همون حال میمونی .حال خوب باشی به همون سکل 

استاد راهنما  و فرشته نگهبان و خود برترت رو ملاقات میکنی 

نتیجه و چکیده این زندکی می بینی کجا خوب یا ضعیف عمل کردی تونستی درساتو پاس کنی 

استادان راهنمای  شخص بهش میگن و مشاوره میدن که فلان زندگی رو بری  فلان نقش بازی کنی   درساتو که پاس نکردی ،میتونی یاد بگیری 

فرصت هست 

این با خود روح هست که انتخاب کنه بیاد برا تکامل  یا نه همون فرکانس بمانه

🩷🌾💛💸💚

وقتی به عدالت خدا ایمان داشته باشی ، یعنی همه چیز رو دقیق محاسبه میکنه و اجازه نمیده به کسی کوچکترین ...

مثلا من الان آدم خوبیم اما شاید در گذشته گناه کرده باشم و میزان گناهم از خوبیهای الانم بیشتر باشه در نهایت مجازات میشم؟ خیلی میترسم 

سلامبا وجود همه ادیان و معارف و برهان های عقلی و نقلی، هیچ کس خبر نیاورده از اونور و هیچ تضمینی نیست ...

سلام به خدای احد و واحد من چیزهایی دیدم که شک ندارم اون دنیایی هست هرچند گناهکار و تنبلم 

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹سه تیرکه یا سترکه یا سه ترکه وسیله ای بوده شبیه به دکمه آبی رنگ (چشم زخم) و به لباس ها سنجاق میکردند تا فرد از چشم زخم دور شود و هنگام سنجاق کردن این مهره شعر صلی علی سه ترکه چشم حسود بترکه را تکرار میکردند.   خوشت اومد برای سلامت خودم و بچه هام صلوات بفرست

بیشتر ببینید
تو همون ارتعاش و فرکانسی که بوده ادم ، با همون فرکانس میمونه حال بد باشی در حال خشن خشم غم ، تو همو ...

یعنی توی دنیای دیگه ای به همین شکل با نتیجه اعمالمون زندگی می‌کنیم؟ 

یعنی خدا مثلا گناهان بچگی رو هم باهامون حساب میکنه؟ شاید یه آدم از بیست تا 40 سالگی زمین تا آسمون عو ...

نه منظورش ازعدالت،این بودکه مطابق باشرایط  بادوستم برخوردمیکرده وازهمه نظرشرایط رودرنظرمیگیره خداوند.ودوستم خیلی راضی بودازبرخوردخداوند .امادرموردکودکی،یک اصطلاح هست دررساله،تحت عنوان بچه ممیز.یعنی کسی که به سن تکلیف نرسیده،ولی خوب وبدرومیفهمه.مثلاپسر۱۵سال سن تکلیف هست،اگردر۱۲سالگی مثلایک سیب بدون اجازه ازباغ یکی بچینه.ایشون که آتش و....مجازات نمیشه.همون حالت عذاب وجدان وشرمندگی وفشارروحی که یک کودک درمحضرپدرومادرش داره.درمحضرخداونداین طوریه.دوستم خیلی راضی بودازبرخوردخداوندنسبت به اعمالش،چه اعمال خوب،وچه اعمال بدش.

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
من فکر میکنم شاید اتفاقاتی که سالهای آخر زندگیمون می افته و تفکر دیگران در موردمون بعد از مرگ جزای م ...

حتی از نظر من نوع مردن هم بستگی به اعمالت تواین دنیا داره که سخت فوت نکنی

سالهای آخرم نه 

طی زندگی پیش میاد برامون ولی خودمون نمیدونیم چه کاری کردیم که اینطوری داریم تاوان میدیم 

هیچ کی ازکار خدا خبر نداره 

شاید در برابر خدا یه کار خیلی جزعی بد باشه 

نه منظورش ازعدالت،این بودکه مطابق باشرایط بادوستم برخوردمیکرده وازهمه نظرشرایط رودرنظرمیگیره خداوند ...

خوشبحالش. من خیلی میترسم. شما آدم متدینی هستی؟ همیشه کارهای خوب انجام میدی؟ نماز و روزه ات همیشه بجاست؟ اگه اینطوریه خوش بحالت من میترسم 

مثلا من الان آدم خوبیم اما شاید در گذشته گناه کرده باشم و میزان گناهم از خوبیهای الانم بیشتر باشه در ...

من بر اساس باور شخصی خودم جواب میدم. 

وقتی از گناهی پشیمون میشیم ، باید تلاش کنیم توبه کنیم.

و تلاش کنیم در حد توانمون جبران کنیم. 

مخصوصا اگر حق الناس هستش. 

همچنین در قرآن اومده : به درستی که کارهای نیک ، بدی ها را محو می‌کند.