2777
2789
من فکر میکنم اینا رو توی همین دنیا می‌بینیم نتیجه اعمالمون میشه عاقبت زندگیمون اما شوهرمم همینو میگه ...

ببین ماها چوب کاربدی که کردیم تواین دنیا میبینیم شاید بعد یه سال یه روز ده سال و‌... و شایدم نه

و حسابرسی میشه بعد این زندگی دنیایی 

ولی مطمعنم دل شکستن و بدی تاوان داره تقاصش و پس میدی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یه دوست داشتم صمیمی بودیم در۱۸سالگی فوت کرد.والان ۱۵ساله فوت کرده.یه شب اومدخوابم،چندسال پیش که تازه ...

یعنی خدا مثلا گناهان بچگی رو هم باهامون حساب میکنه؟ شاید یه آدم از بیست تا 40 سالگی زمین تا آسمون عوض بشه 

اینایی که میگید تئوری و هیچی و تمام میشه و فلان فازتون چیه ؟

با دنیای مادی خودتون باهاتون صحبت میکنم

یعنی شما بری کار کنی حقوق نگیری 

بری دانشگاه وقت بزاری درس بخونی امتحان بدی ولی مدرک نگیری 

بری بانک پول بزاری ولی سود پول نگیری 

خانه بسازی ولی نری توش زندگی کنی 

لباس بخری ولی نپوشی 

و.....

پس این همه تلاش و سختی و رنج و ذوق برای چیه ؟ برای هیچی 

بابا حال ندارید قرآن بخوانید به خدا اعتقاد ندارید یا هرچی یه ذره مطالعه که میتونید بکنید قرن ۲۱ این حجم از کور فهمی بعید هست 

یعنی خدایی که در آنی و کمتر از آنی میتونه بمیرانه و زنده کنه و خیلی قدرت های بیشتر که حتی از درک ما خارجه ، ما را خلق کرده که بعد بمیریم و تمام 

یه ذره معنی فارسی قرآن را بخوانید یا سرچ کنید تا بفهمید بعد ما چی میشه 

درسته عزیزم قطعا شگفت انگیزه ولی همین درخت هم مرگ داره مثال شما مثال گرفتاری های روزمره ما هست .... ...

به نظرم مثالم  شبیه روزمره وچالش هانبود.چون چالش هاجدیدهستندهرروزونامرتب.ولی مثلاهمین چرخه ی درخت وتغییرفصل مرتب هست وازپیش تعیین شده وبدون خطا.مثلامرگ یک درخت میتونه یک عامل انسانی ومحیطی داشته باشه،مثلانفت بریزن کناردرخت یاکودزیادبداندودرخت خشک بشه

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
یعنی خدا مثلا گناهان بچگی رو هم باهامون حساب میکنه؟ شاید یه آدم از بیست تا 40 سالگی زمین تا آسمون عو ...

نه 

از پیامبر پرسیدن که سما با آوردن اسلام مثلا شراب رو حرام کردید 

خوب حالا کارهای گذشته ما چی میشه 

خدا گفت بهشون بگو ما به آخر کار شما نگاه میکنیم 

همون عاقبت به خیری یا به شری 

اللهم عجل لولیک الفرج
یعنی خدا مثلا گناهان بچگی رو هم باهامون حساب میکنه؟ شاید یه آدم از بیست تا 40 سالگی زمین تا آسمون عو ...

وقتی به عدالت خدا ایمان داشته باشی ، یعنی همه چیز رو دقیق محاسبه میکنه و اجازه نمیده به کسی کوچکترین ظلمی بشه. 

خیلی جالبه،اونایی که میگن هیچی نمیشه و با مرگ تموم میشه و غذچدای مار و مور میشیم باید عرض کنم خدمتتون یکم قرآن بخونید بد نیست براتون،زندگی حقیقی انسان ها بعد از مرگ شروع میشه،در دنیایی دیگه

و خدا  در قرآن میفرماید،همان گونه که در آغاز آفریده شدیدبار دیگر در رستاخیز زنده میشوید،و آنان که دیدار خدا را انکار کردند دچار زیان شده اند و هدایت نیافتند.

Math

ببین ماها چوب کاربدی که کردیم تواین دنیا میبینیم شاید بعد یه سال یه روز ده سال و‌... و شایدم نهو حسا ...

من فکر میکنم شاید اتفاقاتی که سالهای آخر زندگیمون می افته و تفکر دیگران در موردمون بعد از مرگ جزای ما های بد و خوب یا دلشکستنمون باشه؟