2777
2789
من با فکر هیجی تموم میشیم به خودم دلخوشی میدم

اشتباهه 

اتفاقا این فکر شما ترسناک تره 

دنیا پوچ و عبث میشه با تفکر شما

این همه زحمت بکش 

کمک کن ، پول حلال ، تربیت فرزند ، خیانت نکردن بدون پاداش؟

هرکی هم ظلم کرده بدون مجازات؟

اللهم عجل لولیک الفرج

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طبق آیات قران،هرکس مثقالی کارنیک یابدکندرسیدگی می شود.ولی طبق آیات قرآن ،رحمت خداوندومهربانیش،به غضب ...

میدونی حس میکنم خدا خیلی بزرگتر از این چیزاس که ما آدما فکر می‌کنیم باورم نمیشه خیلی  از چیزا  در مورد خدا میگیم وجود داشته باشه 

خب بعضی وقتا این درخت ها برای همیشه خشک می‌شونداون وقت چی؟

این یک مثال بودوقتی برای همیشه خشک میشن،مثل زندگی انسان هست،که بامرگ انسان،این دنیاروبایدترک کنیم.من یک درخت انجیرداریم داخل کوچه مون.خداشاهده شب می خوابم فردامیبینم کلااندازه نخودجوانه زد،یاروزبعددوبرابربرگ بازشد و.....درفصل پاییزمثلایک برگ سبزرودرنظرمی گیرم وفرداصبح میبینم درفاصله ی یک شبانه روزکلازردشده.کلی شگفت  زده میشم.شماهم یک درخت روانتخاب کنیدوتغییراتش رودریک سال درنظربگیرهرروز.شگفت زده میشی.درخت میوه باشه، بهتر🥰

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
اشتباهه اتفاقا این فکر شما ترسناک تره دنیا پوچ و عبث میشه با تفکر شمااین همه زحمت بکش کمک کن ، پول ح ...

من فکر میکنم اینا رو توی همین دنیا می‌بینیم نتیجه اعمالمون میشه عاقبت زندگیمون اما شوهرمم همینو میگه. 

میگه اگه دنیای دیگه ای نباشه دلم از غصه میترکه مگه میشه همه چیز الکی تمام بشه 

این یک مثال بودوقتی برای همیشه خشک میشن،مثل زندگی انسان هست،که بامرگ انسان،این دنیاروبایدترک کنیم.من ...

درسته عزیزم قطعا شگفت انگیزه 

ولی همین درخت هم مرگ داره 

مثال شما مثال گرفتاری های روزمره ما هست .... مثال چالش ها رشد ها شکست ها

هیچی وارد زندگی جدید میشیم و اینجا دیگه کاملا عدالت هست و آدما طبق باطنشون زندگی میکنن و حالا یا عذابه یا بهشت 

که خودمون تواین دنیا داریم برا خودمون میسازیم مثل یه بنا

زندگی میکنیم دوباره و هیچ وقت مردنی نیست ماها میگیم طرف مرد ولی داره زندگی میکنه بر فرض مثال همونی که داره میسوزه با یه سوختن نمیمیره هزاران هزاران بار در حال سوختنه و این ادامه داره و از بهشتش هم که بسیار زیبایی هستتتت و برای کارای خوبت حتی گلهاهم تشویقت میکنن 

کتاب سه دقیقه تا قیامت

آن سوی مرگ 

نوردرتاریکی حامد طهماسبی ( یکی از تجربه گران برنامه زندگی پس از زندگی بوده)

اینا رو بخون عزیزم 

ایمانت به خدا قوی تر میشه و بیشتر مراقب کارها و رفتارت دراین دنیایی برای اخرتت

میدونی حس میکنم خدا خیلی بزرگتر از این چیزاس که ما آدما فکر می‌کنیم باورم نمیشه خیلی از چیزا در مو ...

یه دوست داشتم صمیمی بودیم در۱۸سالگی فوت کرد.والان ۱۵ساله فوت کرده.یه شب اومدخوابم،چندسال پیش که تازه فوت کرده بود،به من گفت،فلانی خداشاهده بامرگم وبرخوردی که خداوندپس ازمرگم بامن داشت،به معنای واقعی عدالت خداوندروحس کردم.

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
من فکر میکنم اینا رو توی همین دنیا می‌بینیم نتیجه اعمالمون میشه عاقبت زندگیمون اما شوهرمم همینو میگه ...

الان مثلا نتانیاهو چطور باید تقاص کارهاشو تو این دنیا پس بده 

مثلما غیر ممکنه

اللهم عجل لولیک الفرج
من فکر میکنم اینا رو توی همین دنیا می‌بینیم نتیجه اعمالمون میشه عاقبت زندگیمون اما شوهرمم همینو میگه ...

من باور دارم تو این دنیا امکانش وجود نداره که تاوان دقیق کارهامون رو ببینیم. 

مثلا کسی که صدها نفر رو کشته ، چجوری میخواد تاوانش رو تو این دنیا بده؟ 

یا خیلی موارد دیگه.