2777
2789
عنوان

خانما بیاین بگین اگه شما بودین چه حسی بهتون دس میداد

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 34 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پس دیگه روش حساب باز نکنم؟

شاید جایی بود نت نداشت شاید گوشیش اشکال داشت خب اگر واسش مهم نبود الان هم جواب نمیداد 

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
بیشتر ببینید

۱٪ احتمال بده که توی این مدت اتفاقاتی افتاده و گیر بوده

اینقدر راحت دوستی رو به هم نزن، اونم با کسی که در این حد نزدیکین که میخاستی براش تولد بگیری

ببین من چند سال پیش دخترم مریض شد ۳ هفته بیمارستان بودم با تمام دنیا قطع رابطه بودم جواب هیچکیو هم نمیدادم

صبر کن تا بفهمی کجا بوده و چرا جواب نداده؟ همیشه برای کات فرصت هست

شاید جایی بود نت نداشت شاید گوشیش اشکال داشت خب اگر واسش مهم نبود الان هم جواب نمیداد

تو این دور زمونه تو این عصررر

کسی نمیتونه ۶روز بدون موبایل بمونه!اون هم روز عید 

یعنی حتی به کسی تبریک نفرستاده؟ینی عرکی براش تبریک فرستاده رو هم بعد۶روز سین زده؟

سرم شلوغ بود نتونستم به دوستم عیدو به موقع تبریک بگم  دیروز دیدم پیام داده چند روزه و شرمنده شدم و منم تبریک گفتم 

چند روز بود دلم میخواست بهش زنگ بزن، ولی انگار از دست مشکلاتم آلزایمر گرفتم و هر کاری میخوام کنم که مهمه یادم میره 

خدا کنه مریم عزیزم مثل شما فکر کنه من واقعا مثل خواهرم دوسش دارم فقط مشکلات حواس پرتم کرده 

گلم به چه زبونی بگه دیگه نمیخوام باهات ارتباط داشته باشم؟وقت نوشتن (سلام ممنون همچنین)رو نداره؟شمابع ...

نگفت وقت نداشتم گفت پیامتو ندیدم اره خودمم از حرکتش ناراحت شدم ...من فقط پیامشو لایک کردم جوابی بهش ندادم و نمیدم...به دوستای دیگمم که گفتم گفت اومد تو گروه دوستانمون یه پیام تبریک فرستاد فقط...اما این میدونه که من تلگرامم رو حذف کردم و دیگه اون گروهو چک نمیکنم

منم واقعا یمدته از هرچی دوسته فراریم...چرا اجازه نمیدی کسی بهت نزدیک بشه؟تجربه ی شکست داری؟

از زن ها بدم میاد ته تهش پاش بیفته همو زمین میزنن واز روی هم رد میشن دید من به همجنسام خرابه مگر اینکه بر عکسش بهم ثابت بشه

۱٪ احتمال بده که توی این مدت اتفاقاتی افتاده و گیر بودهاینقدر راحت دوستی رو به هم نزن، اونم با کسی ک ...

تنها درگیری ای که میتونه داشته باشه فکر میکنم مهموناشون هستن چون مادرش هیچ کاری نمیکنه همه زحمات خونه به روی دوش اینه...اما یعنی پنج دقیقه فرصت نداشته بیاد یه پیامی بده؟