2777
2789
عنوان

مامانم با 22 سال سن مثل بچه باهام رفتار میکنه😒😶

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 56 پست
خدایااا میفهمم چقدر سختههه.... خوابگاه تونستی حتما بروو... من تازه اونجا فهمیدم چقدر بی دست و پام به ...

خیلی سخته احساس بی کفایت بودن میده 

از خدامه بتونم دور شم از خانوادم و برم یه شهر دیگه تا شاید بهتر شدم 

شما الان راهکاری چیزی امتحان کردی برای بهتر شدن؟؟

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نخور اون غذا رو دیگه بزور که دهانت نمیذاره .نخور تاعادت کنن به عدالت

آرهه شده هیچ کدوممون نخوردیم مونده خراب شده.... خیلی طرز فکرش سمی و آسیب زنندس... داداشمم حساس شده... همش فکر میکنه من دارم حقشو میخورم... مامانم انگار داره دشمنی میندازه بینمون واقعا 🤦

چه خوب حالا من از پنج سالگی کودک کار بودم 🤣 مامانم وقتی میخواست بره مدرسه میگفت تو که بلد نیستی ظرف ...

الهیی😅عوضش الان اعتماد به نفست بالاس برعکس من😅🤦

منم ۲۰ سالمه

چون بچه اخرم فکر میکنن ۲ سالمه

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. لطفا اگه تو یه بحث ریپلایت کردم بهم بگو به امضات مراجعه کن🙏🏻

بیشتر ببینید
خب خودت همه کاراتو تو خوابگاه انجام بده که حداقل اعتماد بنفست برگرده خانوادت فک میکنن دارن بهت لطف م ...

آرهه خوابگاه خیلی بهترم کرده، ولی مادرمو با مامانای بقیه مقایسه میکنم دیوونه میشم... میگم مگه من چی کم دارم که منو آدم حساب نمیکنن🤦

رشتت چیه تو دانشگاه ؟تو خوابگاه سعی کن از دوستات یاد بگیری غذا پختن رو یا از گوگلمنم همسن توام

پزشکیه رشتم، آره از دوستام خیلی دارم سعی میکنم غذا و خونه داریو اینا یاد بگیرم... کلا این موضوع اعتماد به نفسمو داغون کرده... اینجوریه که نتونستم هنوز خودمو به عنوان یه شخص بالغ به رسمیت بشناسم... فوق العاده وابستم... 🤦

خیلی سخته احساس بی کفایت بودن میده از خدامه بتونم دور شم از خانوادم و برم یه شهر دیگه تا شاید بهتر ش ...

عزیزم برا من راهکارش دوری از خانوده اس... چون باورشون نشده بزرگ شدم برمیگردم خونه همون آش و همون کاسه... باورت میشه دکتر که میرفتیم مامانم جای من علائم بیماری میگه😶😶😶تا همین چن هفته پیش که خودم تو شهر دانشگاهم برا اولین بار پا شدم رفتم دکتر و خودم حرف زدم🥲بنظرم بهتره ولی مشکلمونو با خانوده درمیون بذاریم هرچند من چشم آب نمیخوره

من با ۲۲ سال سن دوتا بچه دارم همزمان درس و دانشگاه و زندگی و اداره زندگی بدون شوهر🥲😅چقدر تفاوتمونه ...

بخداا باورت میشه من از ازدواج شدییدا میترسم... اصلا تصورشم برام سخته بخوام خانم یه خونه بشممم... واقعا کاش منم بتونم نصف مسئولیت پذیری شمارو داشته باشم