2777
2789
عنوان

مامانم با 22 سال سن مثل بچه باهام رفتار میکنه😒😶

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 56 پست
بخداا باورت میشه من از ازدواج شدییدا میترسم... اصلا تصورشم برام سخته بخوام خانم یه خونه بشممم... واق ...

دیوونه شدی 

میگن سیر چ خبر داره از شکم گرسنه مثال من و توعه عزیزم

بخدا چند روز پیش دوتا موی سفید تو موهام دیدم اسونه مگه!☹🥺

عزیزم برا من راهکارش دوری از خانوده اس... چون باورشون نشده بزرگ شدم برمیگردم خونه همون آش و همون کاس ...

این‌ کارایی که کردین پیشرفت خوبی محسوب میشه👏

حرف زدن با خانواده اینطوریه که وانمود میکنن درک میکنن وای رفتارشون واقعا عوض نمیشه 

من هر وقت باهاشون صحبت کردم یهو کلی مسئولیت انداختن گردنم و منم بدتر زده شدم

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دیوونه شدی میگن سیر چ خبر داره از شکم گرسنه مثال من و توعه عزیزمبخدا چند روز پیش دوتا موی سفید تو مو ...

میفهمم عزیزم خیلیی بچه داری و مسوولیت خونه وهمسر و.. واقعا سخته ولی همین که داری انجامش میدی و اینا به آدم حس خوبی میده واقعا... من فکر نکنم 30 سالگی هم با این وضعیت به این درجه برسم🥲بخداا من دو سه تا نهه کلیی تازگیا موی سفید دارممم حتی از جلوهم معلومه اینم از یه طرف اعصابمو داغون کردهه😑😂

این‌ کارایی که کردین پیشرفت خوبی محسوب میشه👏حرف زدن با خانواده اینطوریه که وانمود میکنن درک میکنن و ...

دقیقا تغییر نمیکنن... برا منم همینه مامانم یهو میگه باشه فردا غذا با توعه😶😶الکیااا صبح پا میشم میبینم خودش گذاشته... هرچقدر سریعتر مستقل بشیم به نفعمونه واقعا 🙄

دقیقا تغییر نمیکنن... برا منم همینه مامانم یهو میگه باشه فردا غذا با توعه😶😶الکیااا صبح پا میشم میب ...

آره دقیقا قشنگ میفهمم👍

انشاالله زودتر مستقل شیم

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
ببین از یه جهت حق میدم هیچکس تو جنع نظرتو نخاد یا جدیت نگیره خیلی سخته

دقیقا همینه.. و ای کاش فقط همین بود.. انقدر تاثیرش بده که مثلا خودتو تو نظرخواهی های دانشگاه و.... نمیتوتی خودتو جدی بگیری خیلی عمیق و بنیادی شده برام😑

مامان منم اینجوریه همیشه انتقاد میکنه...

بعدش میگه چرا کار انجام نمیدی یا چرا بلد نیستی؟درحالیکه در حد خودم بلدم به شرطی که ولم کنن بهم اعتماد کنن و همه چیزو بدن دست خودم بعدش مثلا تو مهمونی خودشم تعجب می‌کنه که من چجوری تونستم فلان چیزو انجام بدم...