2777
2789
عنوان

مامانم با 22 سال سن مثل بچه باهام رفتار میکنه😒😶

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 56 پست

مامانا بچه شون ۱۰۰ ساله شم که بشه بازم به چشم شون هنوز همون بچه دیروزه

در مورد کار خونه و اشپزی اما مامانت اشتباه میکنه بهت اجازه نمیده و تودست و پاته ، تاخراب نکنی که یاد نمیگیری 

یادم نگیری بعدها هم شما اذیت میشی هم خودش

👌مردم کوفه وقتی در برابر امامشان ایستادند که قبل از آن در برابر نائب امامشان، مسلم بن عقیل(ع) به مخالفت پرداختند!حضرت مسلم آزمون ورودی مردم به حکومت معصوم بود!ولایت فقیه هم آزمون ورودی به وقت ظهور امام معصوم است.   ...🌿🌿🌿 شهید سید حسن نصرالله : کشته شدن عادت ماست و شهادت کرامتی ست که از سوی خدا به ما اعطا شده است 💕دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست... #نزدیکِ_صبح ✌🇮🇷🇵🇸

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

میفهممم واقعا🤦من تا قبل خوابگاه فکر میکردن عادیه 😶بعد دیدمم بقیه کجا من کجااا

منم الان فهمیدم 

تازه حتی نذاشتن خوابگاه برم میگفتن نمیتونی توی اونجا☹

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
خودتو ی جور دیگه بهش ثابت کن کار هنری چیزی انجام بده ببینه چقدر میتونی از پسش بر بیایی

وای اصللا هرکاری کنم میگه پاشو برو درستو بخون میخوای چیکار اینارو🤦🤦من یه زمانی گلدوزی اینا دوس داشتم انقددد گف درستو بخون کلا از یرم پرید 

درحق داداشت ظلم میکنن .حداقل غذایی رو که به اون نمیدن قبول نکن بگو میخوام برای داداشم باشه

بابا یه عالمه دعوام شده با مامانم به خاطر همین ... میگم جدی فازت چیه اینکارا چیه... میگه اون نباید دلش بخواد بزرگ شده مگه بچه اس🤦🤦🤦🤦🤦

اینکه عالیه ازت کار نمیکشه دیگه:)

خوب هس ولی از یه سنی به بعد ادم باید کار کنه نیاز میشه تو زندگی

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید
وای اصللا هرکاری کنم میگه پاشو برو درستو بخون میخوای چیکار اینارو🤦🤦من یه زمانی گلدوزی اینا دوس داش ...

اینجوری  انگار میخواد برای همیشه پیش خودش باشی ب نظرم ترس بزرگ شدن تو داره  مثل امشب پایتخت نقی

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
بیشتر ببینید
بابا یه عالمه دعوام شده با مامانم به خاطر همین ... میگم جدی فازت چیه اینکارا چیه... میگه اون نباید د ...

نخور اون غذا رو دیگه بزور که دهانت نمیذاره .نخور تاعادت کنن به عدالت

لایک نکنید .توروخدا 
مامانا بچه شون ۱۰۰ ساله شم که بشه بازم به چشم شون هنوز همون بچه دیروزهدر مورد کار خونه و اشپزی اما م ...

واای همش میگه کار خونه همیشه هست.. از الان میخوای چیکار یاد بگیری... من تو خوابگاه دوستام انواع اقسام غذاهارو میذارن من فقط نگاه 😑😑

چه خوب حالا من از پنج سالگی کودک کار بودم 🤣 مامانم وقتی میخواست بره مدرسه میگفت تو که بلد نیستی ظرف بشوری و خونه رو تمیز کنی دختر خالت بلده منم به غیرتم برمیخورد و مثل اوشین کار میکردم وقتی برمیگشت می‌گفت خونه رو اشتباهی اومدم خونه ما انقدر تمیز و خوشگل نبود که من ساده هم کلی قسم قرآن می‌خوردم که خونه خودمونه من تمیز کردم و ظرف شستن با همین ترفند به وجد میومدم و فرداش بیشتر کار میکردم 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
بیشتر ببینید
میفهممم واقعا🤦من تا قبل خوابگاه فکر میکردن عادیه 😶بعد دیدمم بقیه کجا من کجااا

خب خودت همه کاراتو تو خوابگاه انجام بده که حداقل اعتماد بنفست برگرده خانوادت فک میکنن دارن بهت لطف میکنن ولی برعکسه بعدا بخوای این کارایی که گفتی انجام بدی واقعا اذیت میشی

منم الان فهمیدم تازه حتی نذاشتن خوابگاه برم میگفتن نمیتونی توی اونجا☹

خدایااا میفهمم چقدر سختههه.... خوابگاه تونستی حتما بروو... من تازه اونجا فهمیدم چقدر بی دست و پام به خاطر همین چیزا🤦😑

واای همش میگه کار خونه همیشه هست.. از الان میخوای چیکار یاد بگیری... من تو خوابگاه دوستام انواع اقسا ...

رشتت چیه تو دانشگاه ؟

تو خوابگاه سعی کن از دوستات یاد بگیری غذا پختن رو یا از گوگل

منم همسن توام 

واای همش میگه کار خونه همیشه هست.. از الان میخوای چیکار یاد بگیری... من تو خوابگاه دوستام انواع اقسا ...

خیلی بده

👌مردم کوفه وقتی در برابر امامشان ایستادند که قبل از آن در برابر نائب امامشان، مسلم بن عقیل(ع) به مخالفت پرداختند!حضرت مسلم آزمون ورودی مردم به حکومت معصوم بود!ولایت فقیه هم آزمون ورودی به وقت ظهور امام معصوم است.   ...🌿🌿🌿 شهید سید حسن نصرالله : کشته شدن عادت ماست و شهادت کرامتی ست که از سوی خدا به ما اعطا شده است 💕دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست... #نزدیکِ_صبح ✌🇮🇷🇵🇸

بیشتر ببینید