2777
2789
عنوان

عجب شبی بود🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 82 پست
اشکالی ندارد عزیزم اگه مهمونها عاقل باشند درک میکنن شمارو خودت رو ناراحت نکن چندسال دیگه بچت ازآب وگ ...

یکی از مهمونا بابای خودم بود که اگه بچه ی داداشم بود پامیشد گولش میکرد آرومش میکرد  حالا اینجا چند بار داد زد به بچه م کفت دهنتو ببند بعدم اخماشو کشید توهم، منم بخاطر همین سریع لباساشو پوشیدم برگشتیم خونه، حق میدم اعصابشون خورد بشه سر شام یکی جیغ بزنه خیلی بده میگم کاش نرفته بودم،

خدا کنه روزی برسه که خپب بشه من با خیال آسوده بتونم باهاش برم جایی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دلیل گریش پیدا کن 

شاید گرسنگی باعث لجبازی و گریه و عصبی بودنش شده 

بچه های من وقتی گرسنه میشدن خیلی اذیت میکردن ولی نمی‌گفتن گرسنه ایم، بعد با هر ترفندی سعی میکردم غذا بدم ،فوری آروم میشدن

نزار گرسنه بمونه قبل از سفره اونو سیر کن

درک میکنم چه حس بدی داری 

ولی قطعا بقیه هم درکت میکنن 

غصه نخور 

الهی که زودتر پسرت بزرگ بشه  و خوب شه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بیشتر ببینید

من یه پسردایی دارم تازه رفته تو ۵ سال امروز که باهم رفتیم خونه اون یکی داییم ناهار دعوت بودیم اصلا لب به غذا نمیزنه خیلی ساکت و مظلوم بغل مادرش میشینه یعنی کلا لب به هیچی نمیزنه هرچی گفتیم ناهار بخور اصلا و اصلا و اصلا ،برگشتیم مامانش گفت خونه خودمون ناهار خورده البته اینم بگم ها خونه خودشون خیلی جیغ جیغوعه

پسرتون چند ساله خست 

به نظرم بچه ها خیلیا اینطورن ولی وقتی پاپیچ بچه بشب بیشتر اذیت میککه 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
یکی از مهمونا بابای خودم بود که اگه بچه ی داداشم بود پامیشد گولش میکرد آرومش میکرد حالا اینجا چند ب ...

ولی تو رو خدا بقیه رو ول کن

بچه ت رو درک کن

دنیای بیش فعال ها رو هییییچ کس درک نمیکنه

تو که مامانش درک کن، ول کن بقیه رو

یکی از مهمونا بابای خودم بود که اگه بچه ی داداشم بود پامیشد گولش میکرد آرومش میکرد حالا اینجا چند ب ...

پدرشماکار اشتباهی کرده وقتی شماهم کوچیک بودی حتما همین مشکلات روداشتن باید شمارودرک میکردن

ازخدا میخوام به تمام ارزوهاتون برسین
آره هستش دارو بهش میدم ولی اثر چندانی نداره، امشبم تا قبل شام شیطونی میکرد ولی خوب بود فقط گریه ها و ...

ببر مراکزی که با بازی بتونه کنترل بشه . 

دارو خوب نیست اثر منفی میزاره . 

بچه باید فعالیت کنه دارو بخوره طفلی تا همیشه باید بخوره رو بدنش اثر میزاره اصلا دکترش عوض کن . شایدم تشخیص اشتباه باشه و فقط لجبازه