2777
2789
عنوان

بیایید بگید امروز چیکارا کردید 🤗🤗🤗🤔🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 40 پست
سرما خوردی؟

نه عزیزم

سرم مشکل داره و کمی بیمارم 

و سر دردهای شدید میشم

امروز از صبح تا ساعت ۴ قرارم زمان برد و از خستگی و طولانی بودن کارم سر درد شدم

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه عزیزمسرم مشکل داره و کمی بیمارم و سر دردهای شدید میشمامروز از صبح تا ساعت ۴ قرارم زمان برد و از خ ...

انشاالله خوب بشی عزیزم 

یه خانومی تو غسالخونه کار می‌کرد... می‌گفت این روزا جنازه های زیادی با کاشت ناخن میارن، جدا کردنش ساعتها طول میکشه! باید مراقب باشیم که هم بدن آسیبی نبینه هم کامل تمیز شه که غسلش درست باشه، ولی گاهی حتی غسالخونه هام جدا کردن کاشت ناخن رو قبول نمیکنن، چون در صورتی که میت آسیب ببینه قانونا باید دیه بپردازن، غسل میت خیلی مهمه... در حدی که گفتن اگه میت غسل داده نشده باید نبش قبر بشه و بعد غسل داده بشه... هیچکدوم از اون خانوما نمیدونستن ناخن هاشون و باید مرده شور براشون جدا کنه، پیامبر اکرم( ص) فرمود : بسیار یاد آورید شکننده لذتهارا... عرض کردند : یا رسول الله! شکننده لذت‌ها چیست؟! فرمود : موت است، و هیچ بنده ای نیست که حقیقت آن را یاد کند مگر اینکه وسعت دنیا بر او تنگ شود ☝️ و اگر شدت و المی دارد و دل او به سبب امری از دنیا تنگ شده است، گشاده می‌گردد... و به آن حضرت عرض کردند که آیا کسی با شهدای اُحُد محشور خواهد شد؟؟ فرمودند: بله، کسی که شبانه روز بیست بار مرگ را یاد کند. یاد کردن مرگ باعث دوری از گناه و انجام واجبات و مستحبات می‌شود. 

بیشتر ببینید

صبح خونه رو مرتب کردم 

بعدش رفتم بیرون خرید 

عصر کتاب خوندم و بساط غیبت با خواهر داشتم .

بعدشم نی نی سایت گردی .

بعدشم اومدم خونه مادربزرگ .

شام درست کردم .

الانم مهمون اومده پذیرایی کردم ازشون اومدم یه گوشه نشستم دوباره نی نی سایت گردی کنم .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
بیشتر ببینید
صبح خونه رو مرتب کردم بعدش رفتم بیرون خرید عصر کتاب خوندم و بساط غیبت با خواهر داشتم .بعدشم نی نی سا ...

چیا خریدی 

یه خانومی تو غسالخونه کار می‌کرد... می‌گفت این روزا جنازه های زیادی با کاشت ناخن میارن، جدا کردنش ساعتها طول میکشه! باید مراقب باشیم که هم بدن آسیبی نبینه هم کامل تمیز شه که غسلش درست باشه، ولی گاهی حتی غسالخونه هام جدا کردن کاشت ناخن رو قبول نمیکنن، چون در صورتی که میت آسیب ببینه قانونا باید دیه بپردازن، غسل میت خیلی مهمه... در حدی که گفتن اگه میت غسل داده نشده باید نبش قبر بشه و بعد غسل داده بشه... هیچکدوم از اون خانوما نمیدونستن ناخن هاشون و باید مرده شور براشون جدا کنه، پیامبر اکرم( ص) فرمود : بسیار یاد آورید شکننده لذتهارا... عرض کردند : یا رسول الله! شکننده لذت‌ها چیست؟! فرمود : موت است، و هیچ بنده ای نیست که حقیقت آن را یاد کند مگر اینکه وسعت دنیا بر او تنگ شود ☝️ و اگر شدت و المی دارد و دل او به سبب امری از دنیا تنگ شده است، گشاده می‌گردد... و به آن حضرت عرض کردند که آیا کسی با شهدای اُحُد محشور خواهد شد؟؟ فرمودند: بله، کسی که شبانه روز بیست بار مرگ را یاد کند. یاد کردن مرگ باعث دوری از گناه و انجام واجبات و مستحبات می‌شود. 

بیشتر ببینید
چیا خریدی

خرید خونه بود یه سری چیزا تموم شده بود گرفتم خیلی مختصر😁

شامپو _ مایع لباسشویی _ نون _ خوراکی برای بچه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
بیشتر ببینید

شمالم

امروز کلی به حیاط رسیدیم

برق شهرک مشکل داشت اومدن درست کردن

دزدگیر قطعی داشت اونم اومدن درست کردن

کلا گرفتار و مشغول بودیم

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....

۱۰۰ص درس خوندم و الان گردنم درد میکنه🤧

‏حد وسطم رو گم کردم. نه با آدم‌ها حس بهتری دارم، نه با تنهایی به توافق می‌رسم. نه حوصله شلوغی رو دارم، نه با سکوت خونه کنار میام. نه انرژی کافی برای حرف زدن دارم، نه با خودخوری حس راحتی دارم. بعضی روزها به معنای  واقعی کلمه از کادر زندگی خارج می‌شم. الان دقیقا توی اون نقطه از زندگی ایستادم که کافکا میگه: از زندگی با مردم، از حرف زدن، عاجزم! کاملا در خود فرو رفته‌ام، به خودم فکر میکنم چیزی ندارم به کسی بگویم.. هرگز؛ به هیچکس!

بیشتر ببینید

پریود بودم☹️بی حاللل 

کلی سر پارتنرم غر زدم اونم کلی قربون صدقه ام رفت در آخرم با گرفتن ی دسته گل ارومم کرد ☹️🥺

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

نماز روزه عبادت ، مهمانداری ، مریض داری ، بچه داری ،خانه داری ،آشپزی ،افطار ،نماز ، قرآن ،شام ،شست و شو ظرف ها ،دیدن پایتخت ،درحال حاضر نی نی سایت

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊
۱۰۰ص درس خوندم و الان گردنم درد میکنه🤧

کنکوری هستی؟ 

بیشتر ببینید
نماز روزه عبادت ، مهمانداری ، مریض داری ، بچه داری ،خانه داری ،آشپزی ،افطار ،نماز ، قرآن ،شام ،شست و ...

احسنت 

پایتخت کی پخش میشه؟ کدوم شبکه

بیشتر ببینید