2777
2789
عنوان

واقعا کسی هست که برای شوهرش لباسای چیز بپوشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1674 بازدید | 54 پست
وا چرا پیش شوهرته همون

اره اما لباس تو خونه ای نیست که

مخصوص تحریک کردنه

ادم اصلا راحت نیست با اون لباسا بخصوص برا تو خونه

(......................این کاربری دیگر فعال نمی باشد،تاپیک آخرم...........................)السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)🧡

میپوشم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من ب عنوان تو خونه ای میپوشم😂

چطوریه که میشه تو خونه پوشید؟

ولی نمیشه ها

اخه ادم با لباس های بند بندی زنجیری و تنگ و اکثرا بالاتنه لخت ک راحت نیست که

(......................این کاربری دیگر فعال نمی باشد،تاپیک آخرم...........................)السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)🧡

پ میخوای بخاطر شوهر مردم بپوشه؟

خدایا شکرت تو زندگیم هر اشتباهی کردم استقلالی نیستم🤣❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

بیشتر ببینید
شوهر من ازین لباسای زننده بدش میاد و من خودم متنفرم ازین که خودتو نمایش بدی

برگانم

پس شما هیچوقت نباید حتی لباساتونو در بیارید

چه معنی میده برهنه شدن

این کارای زننده چیه!

🦦
موقع .. یجوریه حالت عادی تو خونه خوبه

اتفاقا خیلی خوبه 

من یه کمد لباس خواب دارم . امتحان کن تمام اون تایمی که داری حاضر میشی باعث تحریک خودت هم میشه و باعث میشه از رابطه لذت ببری 

شوهر من ازین لباسای زننده بدش میاد و من خودم متنفرم ازین که خودتو نمایش بدی

🤔

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بیشتر ببینید
ولی اینکار خوب نیست بدنت عادی میشه برای همسرت تو مواقع خصوصی یا وقتی که قصد ارتباط خصوصی داری باید ا ...

نه اتفاقا 

ما اوایل ازدواج تا دوسال تقریبا کل تایمی که تو خونه بودیم با لباس زیر بودیم . بعدشم بخاطر بارداری و تولد بچه ام دیگه تغییر کردیم 

لباس راحتی نیست😑برای مواقع خاص پوشیده میشه دیگ براشوهر ادم نپوشه برای کی بپوشه پس

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻