2777
2789

خیلی یجوریه این کا..ستوم اینا که توایستا هس خودشونو همینجوری بپوشه قشنگه ها تو خونه ولی وقتی موقع..... میپوشن و شوهره میفهمه برا اون پوشیده یجوریهههه بدم میادد

کسی اینجوری هست؟

Ты не можешь изменить мое мнение⚒️

خب ادم واسه شوهرش نپوشه واسه کی بپوشه:/

(......................این کاربری دیگر فعال نمی باشد،تاپیک آخرم...........................)السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)🧡

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

موقع .. یجوریه حالت عادی تو خونه خوبه

خب اون کاستوم ها مناسب مواقع عادی پوشیدن نیست

خیلی بازه و تحریک کنندست

برا موقع رابطه ج خوبه

(......................این کاربری دیگر فعال نمی باشد،تاپیک آخرم...........................)السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)🧡

کلا تو خونه لباسای ازادو باز میپوشم و عاشق اینم ب‌خودم برسم خب شوهر این تیپارو نبینه باید کی ببینه؟🤔😅

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

بیشتر ببینید

بله میپوشم ولی چه فایده شوهرم کلا شبیه خروسه ،هیچی بلد نیس و دو دیقه ای هم کارش تموم میشه و من بیشتر حس بد میگیرم ....ولی سالهاس برای تنوع و ب امید بهترشدن رابطمون تمام تلاشمو میکنم

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
تو خونه دیگ

تو خونه به عنوان لباس تو خونه ای مناسب نیست

نه از من با چادر هم تحریک میشه نیاز نیس😆😆😆😆👺👺جهت خنده🤗

اوایل ازدواج که گونی هم بپوشی‌ داستان دارید 😅

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

بیشتر ببینید