2777
2789
عنوان

این شال خوشکله علامت سوال عکس

444 بازدید | 37 پست

اونجا ک گرفتم کرم بود آوردم خونه انگار سفید چرکه

نمیدونم چ رنگیه

ببینید بهم میاد یا عوض کنم

تیره میخرم میگم بده

روشن میخرم میگم بهم نمیاد

عقلمو از دست دادم

بزار عزیزم

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره 🥲💘 حالا که امضامو دیدی برای رسیدن به آرزوهام صلوات میفرستی ؟!🥺 𝑯𝒂𝒓𝒅 𝒅𝒂𝒚𝒔 𝒑𝒂𝒔𝒔:)🤍'  ‌‌‌‌میگذرن‌روزای‌سخت:)🤍'‌‌‌ به امید روزی که تاپیک بزنم و بگم منم به آرزوم رسیدم😍✨️

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

والا رنگم روشنه ب سفید و زرد میخوره😂

پس شال روشن و بخصوص کرم برندار، رنگای جیغ مثل نارنجی، ابی پررنگ، سبز پررنگ، اینا خیلی بهت میاد بخصوص رنگای شاد

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
پس شال روشن و بخصوص کرم برندار، رنگای جیغ مثل نارنجی، ابی پررنگ، سبز پررنگ، اینا خیلی بهت میاد بخصوص ...

اینو ببین

هروقت چیزی خریدم بردم عوض نمیدونم چ عادتیه

کرم بهم میاد

ای کرم نیست

چند نفر دیدن گفتن خوبه

اینو ببینهروقت چیزی خریدم بردم عوض نمیدونم چ عادتیهکرم بهم میادای کرم نیستچند نفر دیدن گفتن خوبه

منم رنگ پوستم مثل شماست، مدتیه فهمیدم رنگای جیغ و شاد از همه بیشتر به پوستم میاد، اینم به پوسته شما خیلی میاد رنگشم انگار شکری میزنه، ولی رنگ شاد یه چی دیگست رو پوستای سفید

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی