2777
2789
عنوان

میشه راهنمایی ام کنید مث یک مادر

100 بازدید | 28 پست

میخوام قوی شم 

میخوام ادم رکی شم

من خیلی ساده و دل نازکم

میخوام جوری باشم که حرفمو بزنم نترسم که ممکنه اون طرف جوابمو بده

اگه وقت لازمه من تا 16 ام میتونم صبر کنم فقط کمکم کنید یکمی قوی شم 🥲❤️❤️💖

من یه آدمِ موودی‌ام,اما توو هر موودی دوسِت دارم.

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

همه اینا خیلی طولانیه

تو چی میخوای قوی شی اول ؟

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟!

بیشتر ببینید
اره قوی شم

تو چه زمینه ای ؟

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟!

بیشتر ببینید

منم مثل تو ام پس نمیتونم راهنماییت کنم

ولی بدان رک بودن به معنی این نیست که اجازه داری بی احترامی یا بی ادبی کنی دل بشکنی یا حریم ها را زیر پا بزاری 

لطفا بین اینا و رک بودن مرز بزار 

موفق باشی

منم مثل تو ام پس نمیتونم راهنماییت کنم ولی بدان رک بودن به معنی این نیست که اجازه داری بی احترامی یا ...

دقیقاا من توی همین مشکل دارم میخوام رک باشم اما بی احترامی نکنم و واقعا نمیدونم چطوریی

عزیزم تو این دور و زمونه همون پرو هم باشی حقتو میخورن چه برسه ساکتو مظلومم باشی برو جلو از چی میترسی ...

میترسم از حرفام ناراحت شه و ترکم کنه

حرف زدن و احساسات

برای حرف زدن ، نمیدونم فن بیانت در چه حده ولی پیشنهادم اینه برای شروع یه متن انتخاب کن فرقی نداره چی ، تو خونه با صدای عادیت بخون و صداتو ضبط کن . ببین تن صدات چطوره -> تن صدات باید قوی باشه * منظورم از قوی زمخت یا تکه ای نیست 

قوی یعنی کلماتو واضح بگی ، و جمله بندیت درست باشه .

سعی کن دایره لغاتتو ببری بالا

هر حرفی داری واضح بگو ، طوری حرف نزن که : ۱. سوء تفاهم پیش بیاد ۲. لحنت طوری باشه که کسی اشتباهی ناراحت شه *طوری حرفتو واضح و روون بگو که مخاطب لُپ مطلبو بگیره

از حرف زدن نترس ، نظری داری محترمانه و با سنجیدن شرایط بگو قرار نیست نظر تو مثل بقیه باشه

سعی کن نه خیلی زیاد حرف بزنی نه خیلی کم

ارزش حرفاتو نگه دار

سعی کن از کلمه های بد استفاده نکنی

فعلا اینا به ذهنم میاد

همچین چیزایی منظورته ؟

بیشتر ببینید