2777
2789
عنوان

حساسیت شدید رینیت آلرژیک

132 بازدید | 48 پست

بچه ها من دو سالی میشه درگیرم 

چند ماه یبار آمپولشو میزدم بهتر میشد

اما

چند ماهه به اوج خودش رسیده امپولم جواب نمیده

یه طور حساسیته که سینوس ها با همه چی یاد میکنن و باعث کیپ شدن بینی و سردرد و فشار توی گوش و قفسه سینه میشه

محرکش عطر باد سرد سرما گل و گیاه هوای آلوده خاک و ....

تجربه ای دارید ؟ درمانش چیع؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از پونزده سالگی بشدت درگیرشم اگه شغلم بود پنج سال دیگه بازنشسته میشدم 🤣🤣 هیچی دیگه عادت کردم تابستون که میشه زندگی نمیکنم همش در حال عطسم پنجره ها رو باز نمیکنم گردگیری رو به بقیه میسپرم خیلی از خوراکی های خوشمزه چشم پوشی میکنم و‌میسوزم و میسازم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
انقدر از دکتر و دارو فراری هستم که دکترا اصلا درمان درست بلد نیستن چندبار داروی اشتباهی دادن تشخیص ا ...

من هر جا رفتم تشخیص سینوزیت یا میگرن دادن..فقط یه جا دکترش خوب بود اینو تشخیص داد و اون آمپولشو معرفی کرد

اما دیگه آمپولش هم جواب نمیده 

وای خداخیلی بده من همش حالم داره بدتر میشه

مال من وقتی دیگه بارون نمیباره و علف ها خشک میشن شروع میشه ژنتیکیه کل فامیل مادری دچارشیم از پدربزرگم به ارث بردیم و ایشون در نهایت تو پیری دچار آسم شد خدا به خیر کنه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی