2777
2789
عنوان

حساسیت شدید رینیت آلرژیک

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 48 پست
مال من وقتی دیگه بارون نمیباره و علف ها خشک میشن شروع میشه ژنتیکیه کل فامیل مادری دچارشیم از پدربزرگ ...

وای چه وحشتناک اگه آسم بشه برا منم چی

آخه من الان تنگی نفس میگیرم توی خواب و ورزش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هر جا رفتم تشخیص سینوزیت یا میگرن دادن..فقط یه جا دکترش خوب بود اینو تشخیص داد و اون آمپولشو معرف ...

شوهر منم یه مدل سینوزیت داره تازه حساسیتهای غذایی هم داره اونم فقط گرم نگه میداره میگه راه درمانش گرم نگه داشتن اون قسمت هست شوهرم میگه راهش اینه

من هر جا رفتم تشخیص سینوزیت یا میگرن دادن..فقط یه جا دکترش خوب بود اینو تشخیص داد و اون آمپولشو معرف ...

میگرن هم در بیشتر مورد ها بخاطر آلرژی ایجاد میشه متاسفانه دکترا که نتونستن کاری کنن فقط داروهای بازدارنده میدن که عوارض خواب‌آلودگی دارن و بعد یه مدت بی تاثیر میشن یه محقق بود که میگفت الرژی هم مربوط به روده هاست و اونا که الرژی دارن خیلی از اون میکروب های مفید روده رو ندارن سیستم ایمنی مشکل پیدا کرده و باید رودشونو بازسازی کنن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
میگرن هم در بیشتر مورد ها بخاطر آلرژی ایجاد میشه متاسفانه دکترا که نتونستن کاری کنن فقط داروهای بازد ...

نشنیده بودم چه جالب

کاش یه درمانی پیدا شه بخدا خستم نمیتونم نفس بکشم

با خوراکی هم تحریک میشی نفس تنگی میگیری

خربزه و هلو فلفل سبز بشدت برام آلرژی ایجاد میکنه در حد خارش شدید گوش و گلو و ابریزش شدید بینی انقدر شدیده که زندگیم مختل میشه شبا نمیتونم بخاطر خارش گوش و حلق بخوابم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
شما اسپری بینی استفاده کردی؟

اره ولی اونم دیگه بعد یه مدت جواب نمیده فقط یه اسپری خارجی بود چندسال پیش استفاده میکردم خیلی خوب بود اسمش تو خاطرم نیست بعد تحریما دیگه پبدا نکردیم یه روشی هست تا حدودی علایم رو کمی کاهش میده هرشب قبل خواب با یه سرم شستشو و سرنگ داخل بینی رو چند بار بشورید که اون عوامل الرژن خارج بشن 

من نفس تنگی هم میگیرم

نفسم تنگ نشده ولی سردرد و گرفتی شدید دارم چند تا ادویه هم هست مثل گلپر و دارچین