2777
2789
عنوان

چجوری مخ پسر پولدار رو بزنیم❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 79 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

حالا مگه دندونپزشک سطحش خیلیییییی از معلم بالاتره؟به نظرم از نظر اجتماعی به هم میخورن

اره والاه معلم شدن هم کار راحتی نیست قبول شدنش خیلی تلاش میخاد در حد همون دندانپزشک

😐😐😐😐ی جوری گفتی گفتممم بالا ۲۵ .۳۰ حالا یکم صبر کنه

اوهه چرا باید دختر تا ۳۰ بمونه؟اون موقع دیگه واقعا کسی نمیاد به حد کافی خواستگار کمه تو همین سن کم چه برسه به بالاتر از ۲۰

درضمن بیشتر دوستاشو و همسناش شوهر کردن اینم نمیخواد کم بیاره😂😂

اره والاه معلم شدن هم کار راحتی نیست قبول شدنش خیلی تلاش میخاد در حد همون دندانپزشک

نه عزیزم دندون پزشک شدن تلاش بیشتری میخواد فرهنگیان مصاحبه سختی داره ولی خب دوستم با ۱۰ هزار فرهنگیان آورد ولی دندون پزشکی نمی‌آورد ولی خب بله معلم شدن راحت نیست 

از کجا میدونی توی دانشگاه عاشق نشده باشه ؟ یا الان توی رابطه نباشه؟ نمونش یه پزشک و دندون پزشکی که اطرافم بودن با هم دانشگاهیشون رفتن توی رابطه و بعد از چند سال دوستی ازدواج کردن

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید. 
بیشتر ببینید
نه عزیزم دندون پزشک شدن تلاش بیشتری میخواد فرهنگیان مصاحبه سختی داره ولی خب دوستم با ۱۰ هزار فرهنگیا ...

شاید باورت نشه ولی دندانسازه و دندونپزشکیم کنارش انجام میده😂😂

من اصلا دوست ندارم مقایسه کنم ولی چون خودتون گفتین و مثل اینکه توی جو نیستین بگم با رتبه دو رقمی و سه رقمی دندون اصفهان قبول شدن ولی فرهنگیان با بیست و خورده هزار هم اطرافم بودن که قبول شده باشن

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید. 
بیشتر ببینید
از کجا میدونی توی دانشگاه عاشق نشده باشه ؟ یا الان توی رابطه نباشه؟ نمونش یه پزشک و دندون پزشکی که ا ...

ی دختر میتونه مخ پسر ۱۶ سال بزرگتر از خودشو بزنه؟

دختره زیبا ، تحصیلات هم سطح فقط پسره شغل و موقعیت خوبی داره

دختره شغل ثابت نداره

😘Thanks GOD 
از کجا میدونی توی دانشگاه عاشق نشده باشه ؟ یا الان توی رابطه نباشه؟ نمونش یه پزشک و دندون پزشکی که ا ...

پس چجوری با یکی اوکی شیم با این طرز تفکر که طرف شاید با کسیه که واقعا وسواس ذهنی میشه 

خب طرف وقتی با کسی دیگس نمیاد که به این نخ بده؟میاد؟