2777
2789
عنوان

ازدواج با مردی که 15 سال بزرگتره از نظر روابط جنسی مشکل سازه⁉️🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 3328 بازدید | 126 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

الان سنت کمه فک میکنی عاشق شدی دیگه بعدا نمیتونی اینجوری عاشق کسی بشی 

ولی من ب عنوان ی آدم با تجربه و مشاور بهت میگم بهت قووول میدم اولش سخته ولی بعدا با دید باز تر  بازم عاشق میشی ولی یه آدم خیلی خوب 

احساسی اصلا تصمیم نگیر ک دیگه هیچوقت نمیتونی به این روزهات برگردی

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دختر حیف توعه بخدا نکن این کارو با خودت 

بزار یه چیزی برات تعریف کنم ولی خلاصه میگم 

یه بنده خدایی می شناختم معلمی خونده بود 

تو همین سن و سال عاشق یه پسری میشه پسره هم وعده و وعید که میاد خواستگاری 

به هر طریقی این وصلت قبل اینکه جور بگیره میپاشه چرا؟ 

چون والدین پسره براش میرن خواستگاری یه دختر دیگه از فامیلاشون و پسره هم بدش نمیومده انگار 

کار هر روز این دختر شده بود گریه 

حالا پسره هم خیلی آدم تاپ و سطح بالایی نبودا 

خلاصه دختره از دین و خدا و همه چی زده میشه حتی پیش دعانویس ام میرفتن میگفتن اینا مال همن و ... 

اخرش میبینن فایده نداره بخاطر حرف دعا نویس اینجوری ادامه بدن( حدودا ۲.۳ سال درگیر بودن) 

همین که دختره این پسره رو رها میکنه کلیییی خواستگار براش میاد 

که با یه طلا فروش هم ازدواج میکنه اخرش 

دوسال پیش هم عقد شون بود 

پشت هم شعر نوشتم که بخوانی ؛ خواندی؟ 

از نظر جنسی اصلا به مشکل نمی‌خورید ولی یه سری چیزا هست که واسه اون آقا تو زندگی مشترک دورش تموم شده ...

میشه مثال بزنین

❌لایک نکن به هیچ عنوان❌ تو اون زمان و تو اون شرایط همینقدر بلد بودی و اندازه تجربت عمل کردی پس به خدت سخت نگیر.فکر کردن به کسانی که گذشته شما را تباه کردند خودزنی محض است فکرتان را برای کسانی بگذارید که برای ساختن آینده شما قدم برمیدارند.

بیشتر ببینید
اگه دهه هشتادی نباشیم مثلاًدهه هفتادی باشیم چی؟ بازم این تفاوت سنیه مشکل سازه؟

۱۵ سال ؟

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
دید کادا انگارانه دارن به زن

ینی چی

❌لایک نکن به هیچ عنوان❌ تو اون زمان و تو اون شرایط همینقدر بلد بودی و اندازه تجربت عمل کردی پس به خدت سخت نگیر.فکر کردن به کسانی که گذشته شما را تباه کردند خودزنی محض است فکرتان را برای کسانی بگذارید که برای ساختن آینده شما قدم برمیدارند.

بیشتر ببینید