2777
2789
عنوان

چرا طلا و پول اینقدر برای خانم ها مهم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 44 پست

خوبه خانم شاغل باشه

ولی پولشو بزاره جیب خودش

تو زندگی مشترک زمانی همکاری اقتصادی زن و شوهر درسته که خانم حق و حقوق کامل قانونیشو داشته باشه

نه مثل الان که همه چیز به نفع مرد هست

حق طلاق

حق حضانت

حق خروج از کشور و....

من اینجا به خاطر اینکه گاهی نظرات مخالف میدم مورد اتهام قرار گرفتم حتی یادمه یک کاربر بهم گفت اگر اینجا پیشم بودی سیلی میزدم توی گوشت با اینکه من توی مخالفت هام ابدا به کسی یا قومیتی توهین نکردم و همیشه با احترام صحبت کردم 🌸ممکنه گاهی وقتا ازتون سوالات عجیب و چالشی بپرسم ، حالا دلیلش ؟دوست دارم واکنش های اجتماعی رو ببینم ... مثلا تو یک تاپیک در مورد دختریکه به مادر یک پسر توهین کرده بودو توسط همون پسر مورد تعرض قرار گرفت بود، فقط یک جمله کامنت گذاشتم ، چرا اون دختر به مادر اون پسر توهین کرد؟ دقیقا میخواستم بودنم واکنش مردم نسبت به این رفتار چیه و خیلی هم مودبانه جواب گرفتم ! دقیقا همینجا بود که اون کاربر گفت اگر جلوم بودی میزدم تو گوشت تا دیگه از متجاوز دفاع نکنی! مهم نیست... به هر حال وقتی که من سوال چالشی میپرسم که ذهن مردمو درگیر کنه باید جنبه انتقاد پذیری هم داشته باشم ولی محترمانه از پس اون کاربر هم براومدم😌 خیلی دوس دارم از جمله‌ی«شما متوجه عرایضِ بنده نشدید»استفاده کنم...ولی معمولاً میگم «چرا حالیت نیس کصخل؟»😐کاش گوگل پلی یه طوری بود که میشد واسه بعضی ها شخصیت دانلود کرد😮‍💨واسه بعضی ها ادب 🤫واسه بعضی ها هم شعور 🌝 بعضیا تنظیمات کارخونشون خرابه ، یه سری صفات انسانی رو ندارن باید از گوگل پلی روشون نصب کنیم تا ادم بالغی شن!

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اره فقط موندم چرا به کار خونه و بچه‌داری می‌رسه میشه کار زنونه

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

اه

چقدر شما مردا پرررو هستید

کاش همه تون از سایت و زندگی واقعی تعلیق دائمی می شدید

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
بیشتر ببینید
اره هردو کار بیرون انجام بدن درامدشون خرج زندگی بشه . کار خونه و بچه داری هم دو طرفه باشه . حقوق بر ...

استارتر جان 

کاملترین جوابتون رو ایشون داد..

مطالعه بفرمایید لطفا

خدایا! از صمیم قلبم و بندبند وجودم هزاران بار شکرت میکنم بابت همسری 💏که به من هدیه دادی..کسی که کنارش فقط و فقط  لمس آرامش و خوشبختیه😍❤شکرت میکنم بخاطر خونواده ی خوب و عزیزم..بخاطر سلامتیشون.. مهربونیشون..دوستت دارم خدای مهربونم..😘🙏
بیشتر ببینید

شما همسر شاغل اختیار کن ازین نی نی سایتیای بی تلاش و تنبل و بی سواد که ته ته هنرشون اینه برن دعانویس یا چله بگیرن ادم پولدار تور کنن بکش بیرون وگرنه خوتو از دنیا میکشن بیرون 

کی بدش میاد که همه چی بابر باشه؟؟؟

خانوم و آقا باهم کار کنن

تنصیف اموال

حق طلاق

حق خروج

حق مسکن

حضانت

اجاره خونه برابر

جهیزیه برابر

کارای خونه و بچه داری و خرید و  همه چی مساوی

حالا این وسط خانوم لطف میکنه باردار و زایمان رو خودش تنهایی انجام میده🤩

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
بیشتر ببینید
همه که مثل هم نیستن .من به شخصه پول ومادیات برام هیچوقت در اولویت نبوده

منم برام مهم نبود 

از بس بقیه فشار میارن به آدم اعصابت میریزه بهم 

ولی از انتخابم راضیم

دل ما بود ولی تنگ شما بود چرا 🌺🥺خرداد ماهی متاهل /علاقمند به روانشناسی و فلسفه / بپذیریم نقص ها را ...