من با خانم های زیادی صحبت کردم. خیلی ها هدفشون از زندگی مجرد کسب درآمده. به همسرشون به چشم یک کارمندی نگاه می کنن که باید برای رفاه اونها کار کنه و بیاد دو دستی هرچی درآورده تقدیم کنه. چرا دیدمون رو به زندگی تغییر نمیدیم. با این اوضاع و احوال اقتصادی، زن و مرد باید هر دو کار کنن تا بتونن زندگی رو با هم بچرخونن. موافق نیستین؟
خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفتهایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجهگرفتن باهاش خیلی راحتتر از چیزی بود که فکر میکردم! 🥑💪
بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقهام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.
فکر میکنم اینطور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار میتونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄
من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم میخوای شروع کن.
اره هردو کار بیرون انجام بدن درامدشون خرج زندگی بشه . کار خونه و بچه داری هم دو طرفه باشه . حقوق برابر داشته باشن خروج کشور تصنیف اموال حضانت فرزند و... .
نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو میزنن سخت نگیرید. گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile# ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار! که من به پیری برسم