2777
2789
عنوان

به عنوان یه دختر ماهانه چقدر به خودتون میرسین

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 43 پست

خرج چندانی ندارم 

مثلا آبرسان و ضد آفتاب و لوازم آرایشم اگه تموم نشه خرج چندانی نیست 

اما باشگاه ، کلاس زبان ، کتاب یا مهارت های مرتبط با رشتمو یاد میگیرم 

ماهی دو تومن مثلا 

شاغلم هستم 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کتاب خیلی میخرم ماهانه _ باشگاه میرم_ کلاس های زیادی میرم _ مسافرت _ وقت گذروندن با دوستام _ مهمونی زیاد میگیرم و.....

برای ظاهر : برای موهام ماهانه میرم ارایشگاه _ روتین پوستی میخرم_ لوازم ارایش میخرم_ لباس زیاد میگیرم_ خرج ناخن دست و پا و مژه و ابرو هم هست _ فیشال هم میرم _ ساعت و عینک هم خیلی دوست دارم زیاد میگیرم _ 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

۱۷متاهل(تو عقدم) روم نمیشه از شوهرم پول بگیرم مگه اینکه بریم بیرون لوازم آرایشی چیزی ببینم میگم بخر ...

از اللن عادتش بده 

داره مثلا میاد دیدنت بگو فلان خوراکی لگیر یا برای مناسبت قبلش بت شوخی خنده بگو فلان تاریخ نزدیک یا نزدیک مناسبت ها شدی بگو مثلا وای من از فلان چیز توشم میاد

از اللن عادتش بده داره مثلا میاد دیدنت بگو فلان خوراکی لگیر یا برای مناسبت قبلش بت شوخی خنده بگو فلا ...

حقیقتا وضعیت مالیش الان خوب نیست چون تازه ماشین خریده و قسط قرعه کشی هم داره ۱۲/۵. من زیاد روش فشار نمیارم و پول تو جیبی نمیخوام ازش ولی چیزی از دیجی کالا سفارش میدم پول میزنه واسم

از اللن عادتش بده داره مثلا میاد دیدنت بگو فلان خوراکی لگیر یا برای مناسبت قبلش بت شوخی خنده بگو فلا ...

همه میگن از الان عادتش بده ولی زورمو میزنم فایده نداره میگم میخوام برم باشگاه میگه نه میگم برم لیزر میگه نه همینجوری خوبی میگم برم کلاسی جایی پوسیدم تو خونه اما نمیذاره

باشگاه 

ترمیم ناخن

روتین پوستی این شامل : ضد آفتاب، آبرسان، اسپری آب، شوینده هر ۶ماه یکبار تقریبا میخرم 

لباس در حد متوسط

لوازم آرایش خیلی کم

رستوران ۳بار ۴بار درماه با دوست و یا مامانم

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

سلام ببخشید چ قرص تقویتی و ضدافتابی استفاده دارید

من آزمایش دادم منیزیمم پایین بود............امگا 3 و ویتامین ایی هم چون میوم رحمی دارم میخورم.............قرص کلاژن هم میخورم

سال 1403 داره تموم میشه امسالم تنها بودم ولی شکر   1404 هم سپردم بخدا نمیدونم به آرزوم برسم یا ؟؟؟؟؟؟؟؟ولی بازم شکر  

چ مارک قرص کلاژنی خوبه

من ایندفعه سان لایف خریدم هیچ جا هم نبود از ترب خریدم

سال 1403 داره تموم میشه امسالم تنها بودم ولی شکر   1404 هم سپردم بخدا نمیدونم به آرزوم برسم یا ؟؟؟؟؟؟؟؟ولی بازم شکر